store

Δελτία Τύπου

To Apple Intelligence, το προσωπικό σύστημα νοημοσύνης έρχεται ενσωματωμένο στα ολοκαίνουργια λειτουργικά iOS18, iPadOS 18, macOS Sequoia για τα iPhone, iPad και Mac.

11 Ιουνίου, 2024
1 λεπτό

Η εταιρεία iSquare του Ομίλου Quest, o επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως η Apple παρουσίασε χτες το Apple Intelligence, που αξιοποιεί τη δύναμη του Apple silicon για να κατανοήσει και να δημιουργήσει κείμενα και εικόνες, να αξιοποιήσει τις εφαρμογές και χρησιμοποιώντας το προσωπικό περιεχόμενο του χρήστη να απλοποιήσει και να διευκολύνει τις καθημερινές εργασίες. Με το Private Cloud Compute, η Apple θέτει ένα νέο πρότυπο για την ιδιωτικότητα στην τεχνητή νοημοσύνη, με τη δυνατότητα να ολοκληρώνεται η επεξεργασία είτε στη συσκευή είτε αποκλειστικά σε διακομιστές Apple silicon.

Το νέο iOS 18 κάνει το iPhone ακόμα πιο προσωπικό, ικανό και έξυπνο. Η νέα αυτή αναβάθμιση περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη επανασχεδίαση που έγινε ποτέ στην εφαρμογή Φωτογραφίες, νέους τρόπους για τους χρήστες να διαχειρίζονται τα εισερχόμενά τους στο Mail και πολλά άλλα. Οι χρήστες θα μπορούν να διαμορφώσουν τις εφαρμογές και τα widgets τους σε οποιοδήποτε διαθέσιμο σημείο στην Αρχική Οθόνη, να προσαρμόσουν τα κουμπιά στο κάτω μέρος της Οθόνης Κλειδώματος, και να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες στο Κέντρο Ελέγχου. Οι βιβλιοθήκες φωτογραφιών οργανώνονται αυτόματα σε μια νέα ενιαία μορφή στις Φωτογραφίες και νέες συλλογές φωτογραφιών κρατούν τα αγαπημένα εύκολα προσβάσιμα. Το Mail ταξινομεί τα εισερχόμενα email σε κατηγορίες χρησιμοποιώντας τη «νοημοσύνη» της συσκευής, και νέα εφέ κειμένου έρχονται στο iMessage. Στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, το iOS 18 εισάγει το Apple Intelligence, το οποίο με βάση το προσωπικό περιεχόμενο του χρήστη προσφέρει πληροφορία που είναι πιο χρήσιμη και σχετική με αυτόν.

Το νέο macOS Sequoia απογειώνει την παραγωγικότητα και τη νοημοσύνη του Mac σε νέα επίπεδα. Το macOS Sequoia είναι γεμάτο νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου του iPhone Mirroring, το οποίο επεκτείνει το Continuity επιτρέποντας πλήρη πρόσβαση και έλεγχο του iPhone του χρήστη απευθείας από το macOS. Το Safari θα περιλαμβάνει το νέο χαρακτηριστικό Highlights για την απρόσκοπτη εύρεση πληροφοριών σε ιστοσελίδες κατά την περιήγηση. Η νέα εφαρμογή Password καθιστά ακόμη πιο εύκολη την πρόσβαση σε κωδικούς και την οργάνωση διαπιστευτηρίων, όλα σε ένα μέρος.

Το iPadOS 18 εισάγει ισχυρά νέα χαρακτηριστικά νοημοσύνης και εφαρμογές σχεδιασμένες για το Apple Pencil. Στην εφαρμογή Σημειώσεις έρχεται να ενσωματωθεί το Math Notes που επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογήσουν ή να γράψουν μαθηματικούς τύπους και να τους δουν να λύνονται αμέσως με το δικό τους γραφικό χαρακτήρα. Το iPadOS 18 διαθέτει ακόμα περισσότερες επιλογές για τους χρήστες να εκφραστούν, συμπεριλαμβανομένων ολοκαίνουργιων τρόπων προσαρμογής της Αρχικής Οθόνης και των εικονιδίων εφαρμογών καθώς και του Κέντρου Ελέγχου. Η επανασχεδιασμένη εφαρμογή Φωτογραφίες – εκμεταλλεύεται την μεγάλη οθόνη του iPad και διατηρεί τις βιβλιοθήκες οργανωμένες μειώνοντας το χρόνο αναζήτησης.  

Το νέο watchOS 11 προσφέρει σημαντικές πληροφορίες υγείας και φυσικής κατάστασης καθώς και ακόμα περισσότερη εξατομίκευση. Η νέα εφαρμογή Vitals παρέχει βασικές μετρήσεις υγείας και πληροφορίες για να βοηθήσει τους χρήστες να παίρνουν πιο σωστές αποφάσεις καθημερινά. Η δυνατότητα μέτρησης της δυσκολίας της προπόνησης είναι καθοριστικό στοιχείο για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της απόδοσης των προπονήσεων. Οι κύκλοι δραστηριότητας είναι ακόμη πιο εξατομικευμένοι, η εφαρμογή Smart Stack και Photos χρησιμοποιούν τη νοημοσύνη για περισσότερη εξατομίκευση, και το Apple Watch και η εφαρμογή Υγεία στο iPhone και το iPad προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη στις εγκύους.

Η Apple επίσης ανακοίνωσε αναβαθμίσεις για τα λειτουργικά των AirPods και tvOS 18.

Τα νέα λειτουργικά καθώς και το Apple Intelligence σε beta μορφή θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Επισυνάπτονται σχετικές φωτογραφίες.

Κοινοποιήστε το
περισσοτερα

Δελτία Τύπου

iSquare

Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρεία μέλος του Ομίλου Quest.

Quest Συμμετοχών ΑΕ

Εταιρικές Υποθέσεις & Επικοινωνία
crossmenuchevron-down