store

iPhone SE

Θα το λατρέψεις. Απ' την ισχύ του έως την τιμή του.

Ένα πανίσχυρο chip. Ένα άλμα στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας. Γρήγορη σύνδεση 5G.Ανάτρεξε στις νομικές αποποιήσεις ευθυνών Μια κάμερα που πρωταγωνιστεί. Κι όλα αυτά σε μια ανθεκτική σχεδίαση τσέπης μόλις 4,7 ιντσών.

Αγορά τώρα

A15 Bionic και μπαταρία

Εντυπωσιακές επιδόσεις. Εντυπωσιακή διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας.

Το πανίσχυρο chip A15 Bionic φορτώνει τα apps με αστραπιαία ταχύτητα. Σε συνδυασμό με μια βελτιωμένη μπαταρία και με το iOS, αυξάνει τη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας.

Ένα chip που φέρνει περισσότερη ταχύτητα σχεδόν σε οτιδήποτε κάνεις.

Μια μπαταρία που εξασφαλίζει έως και 15 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.Ανάτρεξε στις νομικές αποποιήσεις ευθυνών

Κινητά δίκτυα

5G, τώρα στο SE.

Από κλήσεις FaceTime σε HD μέχρι παιχνίδια για πολλούς παίκτες, το 5G κάνει τα πάντα πιο γρήγορα και απρόσκοπτα όταν είσαι εν κινήσει.

  • Ταχύτερα downloads.

  • Ταχύτερο streaming.

  • Ταχύτερο gaming.

  • Μικρότερη καθυστέρηση.

Περισσότερη διασκέδαση.

Ανθεκτικότητα

Δεν ματιάζεται.

Καλύτερες επιδόσεις σε περίπτωση πτώσης.Ανάτρεξε στις νομικές αποποιήσεις ευθυνών Προστασία από σημάδια και γρατσουνιές. Ανθεκτικότητα στον καφέ, στο τσάι, στα αναψυκτικά, ακόμα και στη σκόνη.Ανάτρεξε στις νομικές αποποιήσεις ευθυνών

Αγαπά τους ατζαμήδες.

Χάρη στην ανθεκτική σχεδίαση και το ιδιαίτερα σκληρό γυαλί, εμπρός και πίσω.

Δεν πτοείται από πιτσιλίσματα.

Χάρη στην απίστευτη ανθεκτικότητα στο νερό.

Κάμερα

Μια κάμερα που θα σου κάνει αμέσως κλικ.

Με τα Φωτογραφικά Στυλ, μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο απεικόνισης που προτιμάς, όπως Θερμό ή Ψυχρό, ώστε να εφαρμόζεται κάθε φορά. Και απόλαυσε τις λήψεις σου στη φωτεινή οθόνη 4,7 ιντσών.

Αυτόματες φωτογραφικές προσαρμογές

Το Έξυπνο HDR 4 κάνει κάθε στοιχείο μιας φωτογραφίας, από τα πρόσωπα έως τα τοπία, να δείχνουν υπέροχα.

Touch ID

Το κουμπί Αφετηρίας που ξέρεις και εμπιστεύεσαι.

Το Touch ID είναι ένας γρήγορος, απλός και ασφαλής τρόπος για να ξεκλειδώνεις το τηλέφωνό σου, να συνδέεσαι σε εφαρμογές και να κάνεις πληρωμές, με το άγγιγμα ενός δακτύλου.

Apple Pay

Μπορείς να κάνεις αγορές στο διαδίκτυο και σε καταστήματα χωρίς να ψάχνεις την κάρτα σου.

Απόρρητο και περιβάλλον

Ένα smartphone που μοιράζεται τις αρχές σου.

Κάθε νέο iPhone είναι σχεδιασμένο με σημαντικές καινοτομίες που συμβάλλουν στην προστασία του απορρήτου σου και μειώνουν τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Εσύ αποφασίζεις για το αν θα χρησιμοποιη­θούν τα δεδομένα σου.

100% δεσμευμένοι
για χρήση 100% ανακυκλωμένων υλικών.

100% δεσμευμένοι για χρήση 100% ανακυκλωμένων υλικών.

Σύγκριση

Ποιο είναι το κατάλληλο iPhone για σένα;

 
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13 Pro
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone SE
Εικόνες προϊόντων
Φινίρισμα
Άμεση προβολή
Κινητά δίκτυα
Κάμερα
Chip
Μπαταρία
Ανθεκτικότητα
Face ID/Touch ID

Κάνεις αναβάθμιση από άλλο iPhone;

Απλώς τοποθέτησε το παλιό iPhone δίπλα στο καινούριο και, με μερικά πατήματα, μπορείς να μεταφέρεις τα δεδομένα σου αυτόματα.

Κάνεις τη μετάβαση από κινητό Android;

Όταν αγοράσεις ένα καινούριο iPhone, το app Μετάβαση σε iOS σε διευκολύνει να μεταφέρεις φωτογραφίες, επαφές και πολλά άλλα.

Κάνεις αναβάθμιση από άλλο iPhone;

Απλώς τοποθέτησε το παλιό iPhone δίπλα στο καινούριο και, με μερικά πατήματα, μπορείς να μεταφέρεις τα δεδομένα σου αυτόματα.

Κάνεις τη μετάβαση από κινητό Android;

Όταν αγοράσεις ένα καινούριο iPhone, το app Μετάβαση σε iOS σε διευκολύνει να μεταφέρεις φωτογραφίες, επαφές και πολλά άλλα.

Αξεσουάρ

Εξοπλίσου.

Δείχνει φοβερό. Το αισθάνεσαι καλό. Θήκες σιλικόνης για iPhone SE διαθέσιμες σε Μαύρο του Μεσονυκτίου, Βαθύ Μπλε, (PRODUCT)RED και Chalk Pink.Ανάτρεξε στις νομικές αποποιήσεις ευθυνών

Αξεσουάρ

Εξοπλίσου.

Δείχνει φοβερό. Το αισθάνεσαι καλό. Θήκες σιλικόνης για iPhone SE διαθέσιμες σε Μαύρο του Μεσονυκτίου, Βαθύ Μπλε, (PRODUCT)RED και Chalk Pink.Ανάτρεξε στις νομικές αποποιήσεις ευθυνών

Νομικές αποποιήσεις ευθυνών

Κινητά και Ασύρματα δίκτυα: Απαιτείται πρόγραμμα δεδομένων. Τα 5G και LTE είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές και μέσω επιλεγμένων παρόχων κινητής τηλεφωνίας. Οι ταχύτητες βασίζονται σε θεωρητική μετάδοση δεδομένων και διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες της τοποθεσίας και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Για λεπτομέρειες σχετικά με την υποστήριξη 5G και LTE, επικοινώνησε με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σου και μπες στη σελίδα apple.com/iphone/cellular.

Ισχύς και μπαταρία: Όλοι οι ισχυρισμοί για την μπαταρία εξαρτώνται από τη διαμόρφωση του δικτύου και πολλούς άλλους παράγοντες. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν. Η μπαταρία διαθέτει περιορισμένο αριθμό κύκλων επαναφόρτισης και ενδέχεται με την πάροδο του χρόνου να είναι απαραίτητη η αντικατάστασή της από έναν πάροχο σέρβις της Apple. Η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας και οι κύκλοι φόρτισης διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στις ιστοσελίδες apple.com/gr/batteries και apple.com/gr/iphone/battery.html.

Επιδόσεις σε περίπτωση πτώσης: Σε σύγκριση με το iPhone SE (2ης γενιάς).

Ανθεκτικότητα σε εκτοξευόμενο υγρό, νερό και σκόνη: Τα iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini και iPhone SE (3ης γενιάς) είναι ανθεκτικά σε εκτοξευόμενο υγρό, νερό και σκόνη και έχουν δοκιμαστεί σε ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες. Τα iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 και iPhone 13 mini έχουν αξιολόγηση IP68 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529 (μέγιστο βάθος 6 μέτρα για έως 30 λεπτά). Το iPhone SE (3ης γενιάς) έχει αξιολόγηση IP67 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529 (μέγιστο βάθος 1 μέτρο για έως 30 λεπτά). Η ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί εξαιτίας φυσιολογικών φθορών. Μην προσπαθήσεις να φορτίσεις ένα βρεγμένο iPhone. Συμβουλέψου τον οδηγό χρήσης για οδηγίες σχετικά με τον καθαρισμό και το στέγνωμα. Βλάβες που προκαλούνται από την επαφή με υγρά δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Apple Pay: Οι οθόνες και οι κάρτες Apple Pay που απεικονίζονται παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς.

Διαθεσιμότητα λειτουργιών: Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες ή περιοχές.

Οθόνη: Η οθόνη του έχει στρογγυλεμένες γωνίες που ακολουθούν μια υπέροχα καμπυλωτή σχεδίαση, τηρώντας παράλληλα τις αναλογίες ενός τυπικού ορθογωνίου. Όταν μετρηθεί ως τυπικό ορθογώνιο σχήμα, η οθόνη είναι 5,42 ίντσες (iPhone 13 mini), 6,06 ίντσες (iPhone 13, iPhone 13 Pro) ή 6,68 ίντσες (iPhone 13 Pro Max) διαγωνίως. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη.

Αξεσουάρ: Τα αξεσουάρ πωλούνται χωριστά.

(PRODUCT)RED: Μέρος των κερδών από την πώληση κάθε προϊόντος (PRODUCT)RED δωρίζεται στο Παγκόσμιο Ταμείο.

crossmenuchevron-down