Press Releases | iSquare

Press Releases

iSquare: Οι επεξεργαστές νέας γενιάς M1 Pro και M1 Max φέρνουν την επανάσταση στους επαγγελματικούς, φορητούς υπολογιστές MacBook Pro της Apple. Τα ολοκαίνουρια AirPods προσφέρουν μαγική εμπειρία ήχου με spatial audio.

Δημοσιεύθηκε :19 Οκτ 2021

Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο και μέλος του Ομίλου Quest, ανακοινώνει πως η Apple παρουσίασε στο χθεσινό της virtual event τη νέα σειρά επαγγελματικών, φορητών υπολογιστών MacBook Pro 14-ιντσών και16-ιντσών. Ενσωματώνουν την καινούρια γενιά επεξεργαστών MPro και Μ1 Max, οι οποίοι παρέχουν απίστευτες επιδόσεις ξεπερνώντας κατά πολύ τα όρια στην επαγγελματική χρήση ενός laptop που γνωρίζαμε έως σήμερα. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η κυκλοφορία της τρίτης γενιάς των μοναδικών AirPods με ολοκαίνουριο σχεδιασμό και spatial audio.

Περισσοτερα

Η εμπορική διάθεση των νέων iPhone 13 Pro και iPhone 13, καθώς και του ολοκαίνουριου Apple Watch Series 7 ξεκινάει σήμερα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δημοσιεύθηκε :15 Οκτ 2021

Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο και μέλος του Ομίλου Quest, ανακοινώνει την έναρξη της εμπορικής διάθεσης των iPhone 13 Pro και iPhone 13 που διαθέτουν ασυναγώνιστη επεξεργαστική ισχύ, προηγμένο σύστημα καμερών και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Παράλληλα, διαθέσιμο είναι από σήμερα Παρασκευή 15/10 το Apple Watch Series 7 που ενσωματώνει μία αισθητά μεγαλύτερη οθόνη, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και αποτελεί το πιο ανθεκτικό Apple Watch που κατασκευάστηκε ποτέ. 

Περισσοτερα

Tη νέα γενιά iPhone 13 Pro και iPhone 13 με ασύλληπτη ισχύ, το ολοκαίνουριο Apple Watch Series 7, καθώς και τα νέα iPad mini και iPad ένατης γενιάς παρουσίασε χθες η Apple.

Δημοσιεύθηκε :15 Σεπ 2021

Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως η Apple ανακοίνωσε στο χθεσινό, διαδικτυακό Apple Event την κυκλοφορία της νέας γενιάς iPhone 13 Pro και iPhone 13 με επανασχεδιασμένο σύστημα κάμερας και ασύλληπτη επεξεργαστική ισχύ. Παράλληλα, παρουσίασε τη νέα γενιά Apple Watch Series 7 που διαθέτει ολοκαίνουριο, εντυπωσιακό σχεδιασμό και αισθητά μεγαλύτερη οθόνη, καθώς και τα νέα iPad mini και iPad ένατης γενιάς με ισχυρούς επεξεργαστές, τη λειτουργία Center Stage και οθόνη True Tone. Όλα δουλεύουν άψογα σε συνδυασμό με τα νέα προηγμένα λειτουργικά συστήματα που απογειώνουν το οικοσύστημα των συσκευών της Apple.  

Περισσοτερα

Ο M1 είναι ο πρώτος επεξεργαστής που σχεδίασε η Apple για υπολογιστές Mac και φέρνει επαναστατικές καινοτομίες σε MacBook Air, Mac mini και MacBook Pro.

Δημοσιεύθηκε :11 Νοε 2020

Η iSquare, o επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει πως η Apple παρουσίασε στο χθεσινό, διαδικτυακό της event τη νέα γενιά MacBook AirMac mini και MacBook Pro που ενσωματώνει τον πανίσχυρο επεξεργαστή M1, τον πρώτο επεξεργαστή για υπολογιστές Mac που σχεδίασε η ίδια. 

Περισσοτερα

iPhone 12 Pro και iPhone 12: Η εμπορική τους διάθεση ξεκινά από τις 20 Νοεμβρίου μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου καταστημάτων της iSquare.

Δημοσιεύθηκε :10 Νοε 2020

Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή στο καταναλωτικό κοινό ότι η νέα σειρά προϊόντων iPhone 12 θα ξεκινήσει να διατίθεται επίσημα μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο μεταπωλητών Apple, στην Ελλάδα από τις 20 Νοεμβρίου.

Περισσοτερα

Νέα iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max με υποστήριξη 5G, πανίσχυρο επεξεργαστή A14 Bionic και επιδόσεις που τα καθιστούν τα καλύτερα στην κατηγορία τους

Δημοσιεύθηκε :14 Οκτ 2020

Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι η Appleπαρουσίασε τα νέα iPhone 12iPhone 12 miniiPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max με υποστήριξη 5G, τον πανίσχυρο επεξεργαστή A14 Bionic, εκπληκτικές λειτουργίες κάμερας και κορυφαίες επιδόσεις που τα καθιστούν ως τα καλύτερα smartphone της κατηγορίας τους.

Περισσοτερα

To Apple Watch Series 6, με την επαναστατική λειτουργία «Blood Oxygen», το νέο Apple Watch SE καθώς και τη νέα γενιά των δημοφιλών iPad Air και iPad παρουσίασε χτες η Apple

Δημοσιεύθηκε :16 Σεπ 2020

H Apple παρουσίασε τo Apple Watch Series 6, με την επαναστατική λειτουργία «Blood Oxygen», το νέο Apple Watch SE, καθώς και τη νέα γενιά των δημοφιλών iPad Air και iPad.

Περισσοτερα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η iSquare και η ACS στη λίστα “Most Admired Companies in Greece” του περιοδικού Fortune

Δημοσιεύθηκε :28 Ιουλ 2020

H iSquare ανακοινώνει με υπερηφάνεια πως μαζί με την εταιρεία ACS του Ομίλου Quest εντάχθηκαν στη λίστα “ Most Admired Companies in Greece” του περιοδικού Fortune, η οποία περιλαμβάνει τις επιχειρήσεις με την καλύτερη εταιρική φήμη στην Ελλάδα. 

Περισσοτερα

Ο Όμιλος Quest Χρυσός Χορηγός στο ψηφιακό «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

Δημοσιεύθηκε :09 Ιουλ 2020

Ο Όμιλος Quest ανακοινώνει τη συμμετοχή των εταιρειών Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare και Cardlink στο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» ως Χρυσός Οδηγός.

Περισσοτερα

Νέα λειτουργικά συστήματα και πολλές νέες καινοτόμες τεχνολογίες για όλες τις συσκευές Apple

Δημοσιεύθηκε :23 Ιουν 2020

Η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό, ότι η Apple ανακοίνωσε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών WWDC, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες οι οποίες ωθούν την εμπειρία χρήσης των προϊόντων Apple σε ακόμα πιο υψηλά επίπεδα.

Περισσοτερα