Mac Accessories | iSquare

Mac Accessories

AirPort Express

Ένας πανίσχυρος μικρός σταθμός βάσης Wi-Fi.

Το προσιτό, εντελώς νέο, επανασχεδιασμένο AirPort Express, διευκολύνει τη ρύθμιση και τη διαχείριση ενός ασφαλούς οικιακού δικτύου Wi-Fi από το iPhone, το iPad, το iPod touch ή το Mac σου. Η ταυτόχρονη σύνδεση dual-band 802.11n παρέχει αυτόματα τις ταχύτερες διαθέσιμες συνδέσεις στις συσκευές σου με υποστήριξη Wi-Fi. Χάρη στο AirPlay ακούς, μέσω ασύρματης σύνδεσης, τη μουσική σου από το iTunes, στο στερεοφωνικό ή τα ηχεία σου. Ενώ μια θύρα USB για τον εκτυπωτή σου, επιτρέπει την ασύρματη εκτύπωση από οποιονδήποτε υπολογιστή του σπιτιού σου.1

(1) Η ασύρματη εκτύπωση μέσω USB απαιτεί συμβατό εκτυπωτή και OS X v10.2.7 ή νεότερη έκδοση, Windows XP, Windows Vista ή Windows.
AirPort Extreme

Έως και 3 φορές ταχύτερο Wi-Fi. Επανασχεδιασμένο για την ταχύτητα.

Ο νέος σταθμός βάσης AirPort Extreme προσφέρει ταχύτητες Wi-Fi που είναι έως και 3 φορές μεγαλύτερες από την προηγούμενη γενιά. Διαθέτει Wi-Fi 802.11ac επόμενης γενιάς, πανίσχυρες συστοιχίες κεραίων με δημιουργία δέσμης (beamforming) για υψηλότερες επιδόσεις και μεγαλύτερη εμβέλεια, ταυτόχρονη υποστήριξη dual-band και νέα, κάθετη σχεδίαση με μικρότερη επιφάνεια.1 Το AirPort Extreme είναι εύκολο στη ρύθμιση και διαθέτει μεγάλη ασφάλεια καθώς σου επιτρέπει να μοιράζεσαι τη σύνδεση ευρείας ζώνης Internet, έναν εκτυπωτή USB ή ένα σκληρό δίσκο.

(1) Το AirPort Extreme βασίζεται σε μια πρόχειρη προδιαγραφή του προτύπου IEEE 802.11ac. Η απόδοση υπολογίζεται σε σύγκριση με τα προϊόντα 802.11n της Apple.

AirPort Time Capsule

Έως και 3 φορές ταχύτερο Wi-Fi. Έως και 3 TB αποθηκευτικός χώρος. Το backup σε άλλο επίπεδο.

Με το εντελώς νέο AirPort Time Capsule, είναι πιο απλό από ποτέ να κάνεις backup στον Mac σου. Λειτουργεί με το Time Machine στο OS X για να δημιουργεί αυτόματα και ασύρματα backup όλων των δεδομένων σου στο σκληρό δίσκο 2 TB ή 3 TB που διαθέτει 1, ώστε να μην ανησυχείς ποτέ για τα αρχεία σου. Επίσης, το AirPort Time Capsule λειτουργεί και ως ολοκληρωμένος σταθμός βάσης Wi-Fi με τεχνολογία επόμενης γενιάς 802.11ac, για ταχύτητες έως και 3 φορές μεγαλύτερες από το προηγούμενο πρότυπο 802.11n 2. Είναι εύκολο στη ρύθμιση και διαθέτει μεγάλη ασφάλεια καθώς σου επιτρέπει να μοιράζεσαι τη σύνδεση ευρείας ζώνης Internet, έναν εκτυπωτή USB ή ένα σκληρό δίσκο. Επίσης, η νέα κάθετη σχεδίαση σημαίνει ότι καταλαμβάνει και μικρότερη επιφάνεια στο γραφείο σου.

(1) 1 TB = 1 τρισεκατομμύριο byte. Η πραγματική διαμορφωμένη χωρητικότητα είναι μικρότερη.
(2) Το AirPort Time Capsule βασίζεται σε μια πρόχειρη προδιαγραφή του προτύπου IEEE 802.11ac. Η απόδοση υπολογίζεται σε σύγκριση με τα προϊόντα 802.11n της Apple.
Magic Trackpad 2

Επανασχεδιασμένο και επαναφορτιζόμενο, το Magic Trackpad 2 έχει ενσωματωμένη μπαταρία και φέρνει το Force Touch στον υπολογιστή για πρώτη φορά. Τέσσερις αισθητήρες δύναμης κάτω από την επιφάνεια του trackpad σού επιτρέπουν να κάνεις κλικ οπουδήποτε. Μπορεί να ανιχνεύσει λεπτές διαφορές στο μέγεθος της πίεσης που εφαρμόζεται φέρνοντας αυξημένη λειτουργικότητα στα δάχτυλά σου και επιτρέποντας μια βαθύτερη σύνδεση με το περιεχόμενό σου. Το Magic Trackpad 2 διαθέτει επίσης μια επιφάνεια γυαλιού από άκρη σε άκρη που είναι σχεδόν 30% μεγαλύτερη από αυτή του προηγούμενου trackpad. Αυτός ο σχεδιασμός, μαζί με το χαμηλότερο προφίλ του, κάνει την εμπειρία με το αγαπημένο σου περιεχόμενο πιο παραγωγική και άνετη από ποτέ.
Το Magic Trackpad 2 συνδέεται αυτόματα με τον Mac σου, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει αμέσως. Και η μπαταρία θα τροφοδοτήσει το Magic Trackpad 2 για περίπου ένα μήνα μέχρι να ξαναχρειαστεί φόρτιση.
Magic Mouse 2

Με νέο σχεδιασμό, το Magic Mouse 2 είναι πλήρως επαναφορτιζόμενο, εξαλείφοντας την ανάγκη των παραδοσιακών μπαταριών. Είναι ελαφρύτερο, έχει λιγότερα κινούμενα μέρη χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία του και βελτιστοποιημένο σχεδιασμό. ‘Ετσι όλα βοηθούν ώστε με το Magic Mouse 2 να έχεις μια ευκολότερη και πιο άνετη εμπειρία χρήσης. Και η επιφάνεια Multi-Touch σού επιτρέπει να εκτελείς όλες τις απλές χειρονομίες, όπως το swipe μεταξύ ιστοσελίδων και το scroll των εγγράφων σου. Το Magic Mouse 2 συνδέεται αυτόματα με τον Mac σου, μόλις το βγάλεις από το κουτί του.
Magic Keyboard

Το Magic Keyboard συνδυάζει ένα κομψό, νέο σχεδιασμό με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ενισχυμένα χαρακτηριστικά. Με βελτιωμένο μηχανισμό κάτω από κάθε πλήκτρο για μεγαλύτερη σταθερότητα καθώς και χαμηλότερο προφίλ, το Magic Keyboard παρέχει εντυπωσιακά άνετη πληκτρολόγηση, με μεγάλη ακρίβεια. Συνδέεται αυτόματα με τον Mac σου, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει αμέσως. Και η μπαταρία είναι απίστευτα μακράς διαρκείας - θα τροφοδοτήσει το πληκτρολόγιό σου για περίπου ένα μήνα ή περισσότερο μέχρι να ξαναχρειαστεί φόρτιση.
Apple Remote

Τηλεχειριστήριο για Mac.

Συνοδεύει τους περισσότερους Mac δίνοντας τη δυνατότητα να ελέγχεις τη μουσική, τις φωτογραφίες και τις ταινίες σου από μακριά. Με την εφαρμογή Front Row, πατώντας το Menu, έχεις πρόσβαση στο iTunes και στο iPhoto, καθώς επίσης και στις ταινίες που έχεις στον φάκελο “Movies”.

Apple Battery Charger

Eπαναφόρτισε και χρησιμοποιήσε ξανά-και-ξανά τις μπαταρίες σου.

Ο φορτιστής της Αpple επαναφορτίζει γρήγορα τις μπαταρίες σου, χρησιμοποιώντας με αποδοτικό τρόπο την ενέργεια. Στη συσκευασία του φορτιστή θα βρεις και 6 μπαταρίες ΑΑ, για να έχεις πάντα φορτισμένες μπαταρίες για τα ασύρματα αξεσουάρ σου.
Apple USB SuperDrive

H ουσία της απλότητας

Μικρό και βολικό, το Apple USB SuperDrive συνδέεται με τους MacBook Pro σου με οθόνη Retina, MacBook Air, Mac mini ή iMac με ένα και μόνο USB καλώδιο, ενώ χωράει εύκολα σε οποιαδήποτε τσάντα. Μπορείς να εγκαταστήσεις λογισμικό, να αναπαράγεις και να γράφεις CD και DVD, ακόμα και double-layer DVD.