iPhone 8 | iSquare
iPhone 8. Ένα υπέροχο μυαλό. Το iPhone 8 μας συστήνεται με έναν ολοκαίνουριο γυάλινο σχεδιασμό.  Η πιο διάσημη κάμερα του κόσμου, τώρα είναι ακόμα καλύτερη. Διαθέτει τον πιο έξυπνο και ισχυρό επεξεργαστή που είχε ποτέ smartphone. Εύκολη ασύρματη φόρτιση και εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας που μέχρι τώρα δεν ήταν εφικτή.  
iPhone 8. H νέα γενιά iPhone.
Σχεδίαση. Ένα iPhone φτιαγμένο από γυαλί.
Γυάλινος Σχεδιασμός. Το πιο ανθεκτικό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone κυριαρχεί και στις δυο πλευρές του. Αλουμίνιο περιμετρικό περίβλημα αεροδιαστημικής τεχνολογίας με ανάλογο χρώμα. Διατίθεται σε space gray, silver και gold.
Ανθεκτικό νστο Νερό και τη Σκόνη. Κατασκευασμένο με ακρίβεια για να είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη (υποσημείωση 1).
Ασύρματη Φόρτιση. Η γυάλινη πίσω όψη του επιτρέπει την εύκολη ασύρματη φόρτιση (υποσημείωση 2).
Δύο μεγέθη. Νέα οθόνη Retina HD 4.7 ίντσες και 5.5 ίντσες (υποσημείωση 3)
Retina HD Οθόνη. Τώρα με τεχνολογία True Tone.
Ολοκαίνουρια Οθόνη. Η οθόνη Retina HD είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Με τεχνολογία True Tone, ευρύ φάσμα χρωμάτων και 3D Touch.
True Tone. Η τεχνολογία True Tone ρυθμίζει αυτόματα την ισορροπία λευκού ώστε να ταιριάζει με το φωτισμό γύρω σου. Επομένως, υπάρχει καλύτερη οπτική εμπειρία σε οποιοδήποτε περιβάλλον.
Φωτεινά Χρώματα. Τα πάντα στην οθόνη φαίνονται πιο φωτεινά και ζωντανά με το ευρύ φάσμα χρωμάτων και την καλύτερη χρωματική ακρίβεια που υπάρχει στη βιομηχανία των κινητών.
Ευρεία Οπτική Γωνία. Τα pixel διπλού πεδίου επιτρέπουν να βλέπεις την οθόνη από οποιαδήποτε σχεδόν γωνία.
Η πιο διάσημη κάμερα του κόσμου τώρα ακόμα καλύτερη.
Ολοκαίνουριος Αισθητήρας. Το iPhone 8 περιλαμβάνει μια ακόμα πιο εξελιγμένη κάμερα 12MP με μεγαλύτερο, γρηγορότερο αισθητήρα, νέα χρωματικά φίλτρα, βαθύτερα pixel και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και video. 
Λειτουργία Πορτραίτο. Η λειτουργία Πορτραίτο στο iPhone 8 Plus βελτιώνεται. Προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη εστίαση στα πρόσωπα  και πιο φυσικά θαμπό φόντο.
Λειτουργία Φωτισμός Πορτραίτο. Οι δυο κάμερες και η νέα οριοθέτηση προσώπου προσδίδουν στη λειτουργία Πορτραίτου εφέ φωτισμού που συναντάμε σε επαγγελματικά στούντιο (υποσημείωση 4).
Οπτικό Ζουμ. Οι φακοί ευρείας γωνίας και οι τηλεφακοί του iPhone 8 Plus επιτρέπουν οπτικό ζουμ, καθώς και 10x ψηφιακό ζουμ για φωτογραφίες και 6x για βίντεο.
A11 Bionic. Ο πιο ισχυρός και έξυπνος επεξεργαστής που υπήρξε ποτέ σε smartphone
Ταχύτερος Επεξεργαστής. Ο επεξεργαστής Α11 Bionic διαθέτει τέσσερις πυρήνες υψηλών επιδόσεων  οι οποίοι είναι 70%  πιο γρήγοροι από τον Α10 Fusion και δυο πυρήνες υψηλής αποδοτικότητας οι οποίοι είναι 25% πιο γρήγοροι.
Ισχυρή απόδοση. Ο δεύτερης γενιάς ελεγκτής απόδοσης παρέχει περισσότερη ισχύ όταν τη χρειάζεσαι ενώ προσφέρει την ίδια διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας (υποσημείωση 5).
Κάρτα Γραφικών σχεδιασμένη από την Apple. Η σχεδιασμένη από την Apple κάρτα γραφικών διαθέτει τριπλό πυρήνα που είναι έως 30% πιο γρήγορη σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.
Επαυξημένη πραγματικότητα. Ο επεξεργαστής Α11 Bonic υποστηρίζει εξαιρετικές εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας και παιχνίδια τα οποία θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο.
Ασύρματη Φόρτιση. Ασύρματη φόρτιση για έναν ασύρματο κόσμο.
Ασύρματη Φόρτιση. Χωρίς καλώδια φόρτισης, το iPhone 8 έχει σχεδιαστεί για το μέλλον της ασύρματης τεχνολογίας (υποσημείωση 2).
Ένας Ασύρματος κόσμος. Φόρτισε με ασύρματες βάσεις σε ξενοδοχεία, καφετέριες και αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.
iOS 11 (υποσημείωση 6). Ένα γιγαντιαίο βήμα για το iPhone.
iOS. Το iOS είναι το πιο προηγμένο, διαισθητικό και ασφαλές λειτουργικό σύστημα για κινητά στον κόσμο. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αξιοποιείς το iPhone σου στο έπακρο.
Τώρα με το iOS. Έχεις πρόσβαση στις εφαρμογές των «Μηνυμάτων» με ακόμα λιγότερα βήματα. Κάνε πιο προσωπικό το Κέντρο Ελέγχου. Και πολλά άλλα.
Επαυξημένη Πραγματικότητα. Βρες, παιχνίδια που θα σου πάρουν το μυαλό στη μεγαλύτερη πλατφόρμα του κόσμου για εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας.
1.	Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη και οι δοκιμές τους πραγματοποιήθηκαν υπό ελεγχόμενες συνθήκες εργαστηρίου με αξιολόγηση IP67 υπό το πρότυπο IEC 60529. Η ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη δεν αποτελεί μόνιμη ιδιότητα και ενδέχεται να μειωθεί ως συνέπεια της φυσιολογικής φθοράς. Μην προσπαθήσεις να φορτίσεις ένα βρεγμένο iPhone. Συμβουλέψου τον οδηγό χρήσης για οδηγίες σχετικά με τον καθαρισμό και το στέγνωμα. Βλάβες που προκαλούνται από την επαφή με υγρά δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
2.	Χρειάζεται ασύρματο φορτιστή (πωλείται χωριστά).
3.	Το μέγεθος της οθόνης μετριέται διαγωνίως.
4.	Η λειτουργία Φωτισμός Πορτραίτου είναι beta.
5.	Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τη χρήση και πολλούς άλλους παράγοντες. Μπες στην ιστοσελίδα 				www.apple.com/gr/batteries για περισσότερες πληροφορίες.
Κάποια χαρακτηριστικά μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για όλες τις χώρες ή όλες τις περιοχές.
6. Το iOS 11 θα γίνει δωρεάν διαθέσιμο στις 19 Σεπτεμβρίου