Όπως είναι ήδη γνωστό από τον Φεβρουάριο, το φετινό παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2017 της Apple θα λάβει χώρα από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου στο San Jose της California.

Το συνέδριο παραδοσιακά θα ξεκινήσει με την παρουσίαση του WWDC 2017 Keynote που θα μεταδοθεί ζωντανά, τη Δευτέρα 5/6, στις 08:00μμ το βράδυ ώρα Ελλάδας. Oι παρευρισκόμενοι προγραμματιστές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με περισσότερους από χίλιους μηχανικούς της Apple καθόλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Σύμφωνα με την Apple: “Η τεχνολογία από μόνη της δεν αρκεί. Η τεχνολογία πρέπει να ‘διασταυρώνεται’ με τις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες, να δημιουργεί νέες ιδέες και εμπειρίες που ωθούν την κοινωνία προς τα εμπρός. Αυτό το καλοκαίρι συγκεντρώνουμε χιλιάδες λαμπρά μυαλά που αντιπροσωπεύουν πολλές διαφορετικές οπτικές, πάθη και ταλέντα για να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε τον κόσμο”.

Η iSquare, όπως κάθε χρόνο, θα μεταδώσει ζωντανά την παρουσίαση του WWDC 2017 Keynote μέσω live blogging. Συντονίσου στη σελίδα μας http://www.isquare.gr/live-blogging για να σχολιάσουμε μαζί τις ανακοινώσεις της Apple, τη Δευτέρα αυτή, στις 08:00μμ. Μπορείς παράλληλα να δεις ζωντανά την παρουσίαση μέσω του Apple.com ή μέσω του Apple TV σου.