Όταν κυκλοφόρησε το iPad, δημιούργησε μια εντελώς νέα, τεχνολογική κατηγορία και γρήγορα έγινε το αγαπημένο μέσο για να περιηγείσαι στο διαδίκτυο, να στέλνεις email, να βλέπεις φωτογραφίες, να παρακολουθείς ταινίες, να διαβάζεις βιβλία, να παίζεις παιχνίδια και πολλά άλλα.

Εδώ θα σου αποκαλύψουμε τους 3 λόγους που κάνουν το iPad διαχρονικά αγαπητό.

Ισχυρό hardware και software

Το iPad είναι απίστευτα ισχυρό, με επιδόσεις που συνήθως συναντάς σε έναν υπολογιστή, η οποία όμως «στεγάζεται» σε ένα όμορφο, λεπτό και ελαφρύ design, με μπαταρία που διαρκεί όλη την ημέρα.

Επιπλέον, τόσο το hardware όσο και το software σχεδιάστηκαν από την Apple, ώστε να απολαμβάνεις τα μέγιστα από το iPad σου. Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία εφαρμογή που αξιοποιεί την κάμερα, για να μεταφράσεις αμέσως μια πινακίδα στο δρόμο, όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό (π.χ. Google Translate app) ή να συνδεθείς γρήγορα και με ασφάλεια στο app της τράπεζάς σου μέσω Touch ID.

Μοναδική και πιο προσωπική εμπειρία χρήσης

Το iPad προσφέρει μία μοναδική και προσωπική εμπειρία, η οποία διαφέρει από εκείνη που έχεις με το smartphone, το PC ή το Mac σου· αυτός είναι και ο λόγος που το καθιστά την αγαπημένη σου συσκευή για πολλά από τα πράγματα που κάνεις καθημερινά, όπως η περιήγηση στο Web, η παρακολούθηση ταινιών, η ανάγνωση βιβλίων και πολλά άλλα.

Το iPad είναι αρκετά ισχυρό για οποιαδήποτε εργασία, τόσο φορητό που θα μπορούσες να το έχεις παντού μαζί σου και τόσο εύχρηστο που θα μπορούσες να το χειριστείς με όποιον τρόπο θέλεις: με την αφή, με πληκτρολόγιο, ακόμα και με ένα ψηφιακό μολύβι, όπως το δημοφιλές Apple Pencil. Με άλλα λόγια, το iPad προσφέρει την ευχρηστία και την απόδοση που χρειάζεσαι για όσα κάνεις σήμερα και όσα θα ανακαλύψεις αύριο.

Εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το iPad

Το iPad μπορεί να μετατραπεί σε σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς, με ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές, που εκμεταλλεύονται τα hardware χαρακτηριστικά του, όπως η εντυπωσιακή Retina οθόνη, ο πανίσχυρος επεξεργαστής και οι κάμερές του. Κατά αυτόν τον τρόπο τα apps του iPad προσφέρουν κάτι εντελώς διαφορετικό από τις εφαρμογές που έχεις στο smartphone σου.

Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες iPad apps για ότι μπορείς να σκεφτείς και πολλές από αυτές είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείς, λοιπόν, να εξερευνήσεις το App Store για να βρεις τις εφαρμογές που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες και τα προσωπικά σου ενδιαφέροντά.