Κριτικοί από όλo τον κόσμο δοκίμασαν τον νέο MacBook Air και μοιράστηκαν την εμπειρία τους. Δες στο άρθρο μας τι είπαν μερικοί από αυτούς.

 

Daily Express (UK)

“Αυτός ο εξαιρετικά δημοφιλής, φορητός Mac έχει επανασχεδιαστεί και διαθέτει έναν νέο εκπληκτικό, ελαφρύ σχεδιασμό, βελτιωμένη οθόνη Retina και επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως το Touch ID και το Force Touch trackpad της Apple. Οι οπαδοί αυτού του φορητού υπολογιστή θα αγαπήσουν αυτήν την αναβάθμιση, καθώς το νέο MacBook Air ανεβάζει το επίπεδο στις έννοιες της ισχύος και της τέλειας φορητότητας."

 

Gear Patrol

"Είναι ουσιαστικά ο τέλειος υπολογιστής για όσους αναζητούν έναν φορητό Mac, άψογο σε καθημερινές εργασίες, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, σύνταξη εγγράφων, απάντηση σε email, παρακολούθηση ταινιών ή ακόμη και περιστασιακή εργασία στη δημιουργική σουίτα της Adobe.”

 

CNBC

“Το νέο MacBook Air δίνει στους καταναλωτές ό,τι είχαν λατρέψει στην προηγούμενη γενιά, αλλά με μια όμορφη, νέα οθόνη και πολύ βελτιωμένη απόδοση.”

 

WIRED

“Η Apple άκουσε τις εκκλήσεις για ένα νεότερο, καλύτερο MacBook Air, και έχει απαντήσει.”

 

Daring Fireball

“Το νέο MacBook Air είναι το MacΒοοκ που οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να αγοράσουν, και ακριβώς το MacΒοοκ που οι χρήστες είχαν ζητήσει από την Apple.”

 

Δες όλα τα reviews εδώ!