Ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείς το iCloud για τον συγχρονισμό των φωτογραφιών μεταξύ των διαφόρων Apple συσκευών σου, υπάρχει τρόπος να δεις αυτές που μόλις τράβηξες με το iPhone στον Mac, το iPad και το Apple TV.

Μέσω του Photo Stream μπορείς να προβάλεις και να διαχειριστείς τις φωτογραφίες των τελευταίων 30 ημέρων. Για να το χρησιμοποιήσεις πας στις «Ρυθμίσεις», προχωράς στο μενού «φωτογραφίες και κάμερα», και ενεργοποιείς την επιλογή «αποστολή στη ροή φωτό μου». Έτσι, αυτόματα όλες οι νέες φωτογραφίες θα προωθούνται στις συσκευές που είναι ενεργοποιημένες με το ίδιο Apple ID, όταν είσαι συνδεδεμένος μέσω Wi-Fi.

Για να δεις τις φωτογραφίες σε όλες τις διαθέσιμες συσκευές σου, εφόσον δεν χρησιμοποιείς τον συγχρονισμό στη βιβλιοθήκη του iCloud, ανοίγεις την εφαρμογή Φωτογραφίες, πας στα Άλμπουμ και εκεί επιλέγεις εκείνο με τις φωτογραφίες ροής. Θυμήσου πως, αν έχεις ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό μέσω iCloud, το συγκεκριμένο άλμπουμ δεν εμφανίζεται και οι φωτογραφίες σου είναι ορατές σε εκείνο με την ονομασία «όλες οι φωτό».

Μέσα από το Photo Stream μπορείς ακόμα να διαγράψεις φωτογραφίες, οπότε θα πάψουν να εμφανίζονται σε όλες τις συσκευές. Ωστόσο, αν έχεις ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό μέσω iCloud σε κάποια άλλη συσκευή εκτός του iPhone, όπως για παράδειγμα στον Mac, τότε θα πρέπει να τις διαγράψεις και από το άλμπουμ με όλες τις φωτογραφίες.