Δώσε στις φωτογραφίες και τα βίντεο της iOS συκευής σου τη δυναμική που τους αξίζει με 6 έξυπνες εφαρμογές.

Όλοι θα συμφωνούσαν πως η καλύτερη φωτογραφική είναι αυτή που έχεις μαζί σου όταν σου χρειάζεται. Οι αγαπημένες σου iOS συσκευές συντροφεύουν κάθε σου μέρα, απαθανατίζοντας τις πιο όμορφες και αναπάντεχες στιγμές σου. Απογείωσε, λοιπόν, τις φωτογραφίες σου και κάνε την κάμερα σου παντοδύναμη, μέσω της τεράστιας ποικιλίας εφαρμογών που διατίθενται στο App Store. Εµείς σου προτείνουµε τις καλύτερες στο είδος τους για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής σου. 

Adobe photoshop express - Δωρεάν

Συστάσεις δεν χρειάζονται. Η εφαρµογή Photoshop Express της Adobe είναι µια δωρεάν εφαρµογή για συσκευές iPhone, iPad και iPod touch. Προσφέρει ένα σετ διασκεδαστικών και χρήσιµων εργαλείων επεξεργασίας εικόνας µε απλό και κατανοητό χειρισµό. Συνεργάζεται µε την ενσωµατωµένη κάµερα του iPhone και φυσικά µε τον ιστότοπο υποστήριξης photoshop.com. Κατέβασέ τη και στη συνέχεια επίλεξε φωτογραφίες από τη βιβλιοθήκη σου ή κάνε λήψη µιας νέας µέσα από την ίδια την εφαρµογή εάν έχεις iPhone ή iPod touch. Η mobile εφαρµογή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το δηµοφιλές Photoshop. κάνε πολλές ακόµη παρεµβάσεις, µέχρι να αντικρίσεις το επιθυµητό αποτέλεσµα.

VSCO - Δωρεάν

Κάνε µία λήψη µε την ενσωµατωµένη κάµερα VSCO σύροντας το εικονικό πλήκτρο προς τα επάνω και στη συνέχεια χρησιµοποίησε τα προεπιλεγµένα εργαλεία και τα προηγµένα ρυθµιστικά για να την επεξεργαστείς. Ανακάλυψε εξαιρετικές συλλογές από χρήστες που ακολουθείς ή από πρωτότυπες VSCO. Εάν µετακινήσεις το πλήκτρο προς τα κάτω έχεις τη δυνατότητα να αναζητήσεις φίλους και γνωστούς ή επιµεληµένο περιεχόµενο από ολόκληρη την κοινότητα. Τέλος, σύροντας το πλήκτρο προς τα δεξιά θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνδεθείς στην κοινότητα VSCO.

Facetune - €3,99

Η εφαρµογή που σου προτείνουµε προσφέρει επαγγελµατικού επιπέδου επεξεργασία φωτογραφίας. Με τα εξελιγµένα εργαλεία που θα έχεις στη διάθεσή σου μπορείς να επιτύχεις µια φωτεινή και λεία επιδερµίδα, αφαιρώντας µικρές ανεπιθύµητες κηλίδες ή ρυτίδες. Μπορείς να προσδώσεις ένα έντονο βλέµµα, αφαιρώντας µαύρους κύκλους ή σακούλες και υπέροχα χείλη. Έχεις την ικανότητα να τροποποιήσεις τις εκφράσεις του προσώπου σε περίπτωση που η λήψη έχει γίνει από λανθασµένη οπτική γωνία ή δεν σε ικανοποιεί το αποτέλεσµα. Πρόσθεσε φίλτρα και θα αλλάξεις τελείως το στιλ της φωτογραφίας.

Lomotif - Δωρεάν

Σχεδιασμένη για τους οπαδούς του Instagram η εφαρμογή Lomotif προσφέρει την πιο απλή και αποτελεσµατική µέθοδο επεξεργασίας. Σε κάθε βίντεο µπορείς να προσθέσεις µουσική επένδυση από τη µουσική σου συλλογή ή την υπηρεσία Apple Music. Άγγιξε το εικονικό πλήκτρο “Start” κι έχεις στη διάθεσή σου όλα τα video που υπάρχουν στη συσκευή σου. Επίλεξε αυτό που θα δηµοσιεύσεις, πρόσθεσε µουσική από την επόµενη σελίδα που θα ανοίξει, και είναι σχεδόν έτοιµο. Παράλληλα έχεις να επιλέξεις και μορφή για δηµοσίευση στις υπηρεσίες YouTube ή Facebook. Πέραν της εύκολης δηµιουργίας video, στο µενού της εφαρµογής θα συναντήσεις κι άλλα χρήσιµα εργαλεία, όπως κινηµατογραφικά φίλτρα, προκειµένου να κάνει το βίντεο σου πιο ελκυστικό.

Pixelmator - €4,99

Η εφαρμογή αυτή είναι ένα πολύτιµο εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών σε συσκευές iPhone και iPad και άξια αντικαταστάτης του Photoshop στους υπολογιστές Mac. Ενσωµατώνει πολλά όµοια εργαλεία τα οποία επιτρέπουν τη βελτίωση των φωτογραφιών και των εικόνων σου. Έχοντας στη διάθεσή σου µια πλήρη εργαλειοθήκη ζωγραφικής αλλά και µηχανικής ζωγραφικής η οποία αποτελείται από βούρτσες, κραγιόν, δείκτες µε µολύβι και πινέλο, θα δηµιουργήσεις έργα τέχνης ακόµη και σε λευκό χαρτί. Mπορείς να προσθέσεις πραγµατικά πανέµορφα εφέ, όπως θόλωµα, υφή, εποχής, ασπρόµαυρο και πολλά άλλα εντυπωσιακά φίλτρα µε ένα άγγιγµα.

iMovie  - Δωρεάν

Μία εφαρμογή που χάρη στη λειτουργική της σχεδίαση και τις χειρονοµίες Multi-Touch, σου επιτρέπει να επεξεργαστείς τα video clip που έχεις συλλάβει και να δημιουργήσεις εξαιρετικές ταινίες, όπως ποτέ άλλοτε. Λόγω της επέκτασης iMovie, είναι πολύ εύκολο να επεξεργαστείς τα video που έχεις συλλάβει, απευθείας µέσα από την εφαρµογή “Φωτογραφίες”. Η εφαρµογή iMovie χωρίζεται σε τρεις ενότητες: Η µεσαία ονομάζεται “Έργα”και είναι ο χώρος που θα πραγµατοποιήσεις το µεγαλύτερο µέρος της επεξεργασίας. Στην ενότητα ‘Βίντεο” θα συναντήσεις τα προς επεξεργασία video clips, ενώ στην ενότητα “Κινηµατογράφος” θα εκθέσεις το τελικό αποτέλεσµα της ταινίας σου.