Δίχως άλλο ο Mac είναι ο υπολογιστής που όλοι λατρεύουν να χρησιμοποιούν καθημερινά. Και ένας από τους βασικούς λόγους γι' αυτό είναι το λειτουργικό του σύστημα, το περίφημο OS X. Η νέα του έκδοση, El Capitan, είναι πλέον δωρεάν διαθέσιμη. Κατέβασέ την στον Mac σου και συνέχισε να απολαμβάνεις το πιο εξελιγμένο και φιλικό λειτουργικό σύστημα για ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Το OS X  El Capitan σε βοηθά να κάνεις το κάθε τι πιο έξυπνα και απλά. Παράλληλα, αυτό που δεν φαίνεται αμέσως, αλλά θα το αντιληφθείς από τα πρώτα κιόλας λεπτά, είναι η βελτίωση των επιδόσεων σε κάθε εργασία και ειδικότερα σε ότι έχει σχέση με την αναπαραγωγή απαιτητικών γραφικών

Η λίστα με τους Mac που υποστηρίζουν την αναβάθμιση στο νέο OS X (10.11) είναι η ίδια με εκείνη για το Yosemite: iMac, μέσα 2007 ή αργότερα - MacBook, 13 ιντσών αλουμίνιο, τέλη 2008 και 13 ιντσών, αρχές 2009 ή αργότερα - MacBook Pro 13ιντσών, μέσα 2009 ή αργότερα - MacBook Pro 15 ή 17 ιντσών, μέσα/τέλη 2007 ή αργότερα - MacBook Air, τέλη 2008 ή αργότερα - Mac mini αρχές 2009 ή αργότερα και Mac Pro, αρχές 2008 ή αργότερα.

Κάνε ένα back up των απαραίτητων αρχείων σου (για κάθε ενδεχόμενο) και ξεκίνα το download.