Η Apple με την τελευταία προσθήκη της στη σειρά Pro των φορητών υπολογιστών της, φέρνει την επανάσταση για ακόμα μία φορά στον τρόπο που δουλεύουν οι επαγγελματίες.

 

Ο νέος MacBook Pro με την εκπληκτική Retina οθόνη 16 ιντσών σε ωθεί προς τη δημιουργικότητα ενώ σε κάνει ακόμα πιο παραγωγικό.

 

Ο MacBook Pro τελευταίας γενιάς μπορεί να εκτελέσει με ασυναγώνιστη ταχύτητα και εκπληκτική επεξεργαστική ισχύ, ακόμα και την πιο απαιτητική εργασία, ενώ παράλληλα αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή και για το μέσο χρήστη. Συγκεκριμένα, η αγορά ενός τόσο ισχυρού μηχανήματος αποτελεί επένδυση, που θα σε συντροφεύει για χρόνια. 

 

Τα δύο χαρακτηριστικά που έκλεψαν την “παράσταση” ήταν αφενός, η εκθαμβωτική Retina οθόνη 16-ιντσών που διευρύνει τους “ορίζοντές” σου και παρέχει εξαιρετική ευκρίνεια με υποστήριξη εκατομμυρίων χρωμάτων. Αφετέρου, το νέο Magic Keyboard που προσφέρει μία κορυφαία εμπειρία πληκτρολόγησης, εύχρηστη, απρόσκοπτη και ξεκούραστη. 

 

Παράλληλα, ο νέος MacBook Pro φέρνει την ισχύ σε πρώτο πλάνο, με πανίσχυρους επεξεργαστές 6 πυρήνων ή 8 πυρήνων, μνήμη 64GB με 2666MHz, έως 8ΤΒ SSD χώρο αποθήκευσης, AMD Radeon Pro 5000M σειρά καρτών γραφικών με έως 8GB, μνήμης GDDR6. 

 

Τέλος, είναι σχεδιασμένος για να κάνει τα πάντα, παντού, με ολοήμερη διάρκεια μπαταρίας 100-Wh, προηγμένο σύστημα ήχου έξι ηχείων και μικρόφωνα ποιότητας στούντιο, καθώς και τεχνολογία Touch ID και Touch Bar. 

 

#chooseMac: Ο Mac απλά δουλεύει… για χρόνια! Είναι ασφαλής, λειτουργεί άψογα με όλες τις Apple συσκευές σου και είναι τόσο εύκολος στη χρήση, όσο το iPhone. Με έναν φορητό Mac απολαμβάνεις ασυναγώνιστη διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας, σε ένα ελαφρύ και συμπαγές design.