Εμπνευσμένο από τους πιο απαιτητικούς Mac χρήστες αλλά σχεδιασμένο για όλους, το macOS Mojave φέρνει νέες ασυναγώνιστες δυνατότητες για να κάνεις ακόμα περισσότερα με κάθε κλικ.

 

Dark Mode

Η λειτουργία Dark Mode σου επιτρέπει να εστιάζεις πλήρως σε ό,τι κάνεις με ένα νέο, εντυπωσιακό τρόπο εμφάνισης. Τα διακριτικά χρώματα και οι λεπτομέρειες του περιεχομένου σου έρχονται στο επίκεντρο της οθόνης, καθώς οι γραμμές εργαλείων και το μενού υποχωρούν στο φόντο. Το Dark Mode λειτουργεί με τις ενσωματωμένες εφαρμογές που διατίθενται στον Mac σου, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από apps τρίτων.

 

Στοίβες

Με τη λειτουργία Στοίβες το Mac σού οργανώνει αυτόματα τα αρχεία, που έχεις στην Επιφάνεια Εργασίας. Τακτοποίησέ τα ανά είδος και ημερομηνία ή πρόσθεσε ετικέτες, όπως ονόματα πελατών. Ένας πανίσχυρος τρόπος διαχείρισης πολλαπλών εργασιών είναι τώρα στο χέρι σου και είναι απολαυστικά απλός! 

 

Finder

Με το macOS Mojave, το Finder γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματικό και γρήγορο. Τώρα, μπορείς να εντοπίσεις ένα αρχείο με απίστευτη ταχύτητα, να δεις άμεσα όλα τα μεταδεδομένα του και να εκτελέσεις γρήγορες ενέργειες μετάβασης σε αρχεία, χωρίς να ανοίξεις καμία εφαρμογή!

 

Άμεση Προβολή 

To macOS Mojave σου δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζεσαι ένα αρχείο, χωρίς καν να το ανοίξεις! Μπορείς να προσθέσεις επισημάνσεις σε ένα αρχείο PDF, να περιστρέψεις και να περικόψεις μία εικόνα ή ακόμα και να κάνεις περικοπή σε ήχο και βίντεο. Και όταν τελειώσεις, κοινοποίησε τη δουλειά σου απευθείας από την Άμεση Προβολή.

 

Συνεχόμενη Κάμερα 

Με τη λειτουργία της Συνεχόμενης Κάμερας μπορείς να τραβήξεις μια φωτογραφία ενός αντικειμένου ή να σαρώσεις ένα έγγραφο κοντά στον Mac σου χρησιμοποιώντας το iPhone σου και η εικόνα εμφανίζεται αυτόματα στην Επιφάνεια Εργασίας σου.

 

GroupFaceTime

Το πολυαναμενόμενο Group FaceTime θα είναι σύντομα κοντά σου για να μπορείς να συμμετέχεις σε μια FaceTime κλήση με έως και 32 άτομα. Σου δίνει τη δυνατότητα να προσκαλέσεις οποιονδήποτε να συμμετάσχει σε μια κλήση που είναι σε εξέλιξη. Και η ίδια κλήση μπορεί να περιλαμβάνει τόσο ηχητικές κλήσεις όσο και βιντεοκλήσεις. Έτσι, εσύ και οι φίλοι ή οι συνεργάτες σου μπορείτε να επικοινωνήσετε χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή έχετε κοντά σας — Mac, iPhone, iPad ή ακόμα και Apple Watch.