Ο νέος MacBook Pro θέτει νέα στάνταρ στον τρόπο αλληλεπίδρασης με τους υπολογιστές, εκτινάσσει την παραγωγικότητά σου και κερδίζει περίοπτη θέση στη λίστα με τα πιο καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα του 2016. Γιατι ο ολοκαίνουργιος φορητός υπολογιστής της Apple φέρνει την καινοτομία στα χέρια σου.

Οι επιδόσεις και τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά δεν λειτουργούν σε βάρος του όγκου και των διαστάσεων, αφού τα νέα MacBook Pro, των 13 και 15 ιντσών, είναι πιο λεπτά και πιο ελαφριά, αν και ταχύτερα (με τους νεότερης γενιάς Core i5 και i7 επεξεργαστές της Intel), με φωτεινότερες Retina οθόνες και τέσσερις Thunderbolt 3 θύρες συμβατές με USB-C.

Το σημείο όμως που κάνει πραγματικά τη διαφορά και εκτοξεύει τις επιδόσεις στον τομέα της εργονομίας, είναι το Touch Bar, μία έγχρωμη, OLED οθόνη αφής πολλαπλών σημείων, που διατρέχει το πληκτρολόγιο στην πάνω του πλευρά. Το Touch Bar έρχεται από το μέλλον και ουσιαστικά δημιουργεί τα τόσα διαφορετικά πλήκτρα λειτουργιών που πάντα ήθελες, προκειμένου να κάνεις ένα σωρό πράγματα μόλις με ένα άγγιγμα.

Τα εικονικά πλήκτρα του Touch Bar αλλάζουν και προσαρμόζονται, ανάλογα με την εφαρμογή πάνω στην οποία δουλεύεις. Έτσι, σε συνδυασμό με το αναβαθμισμένο και μεγαλύτερο Force Touch Trackpad, το οποίο αντιλαμβάνεται και αντιδρά σε πληθώρα διαφορετικών κινήσεων, τα κάθε τι γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και εύκολα.

Παράλληλα, το Touch Bar ενσωματώνει και τον γνωστό από τις νεότερες iOS συσκευές TouchID αισθητήρα, που σου επιτρέπει να ξεκλειδώνεις το νέο MacBook Pro απλά αγγίζοντας το δάκτυλό σου και μελλοντικά να κάνεις τις πληρωμές σου στο web χρησιμοποιώντας ως στοιχείο επιβεβαίωσης της συναλλαγής το δακτυλικό σου αποτύπωμα.