Ο φόρτος εργασιών της σχολής απαιτεί ένα ισχυρό, ανθεκτικό, γρήγορο και αξιόπιστο notebook.

Την ίδια στιγμή ο πολυάσχολος σπουδαστής θέλει από τον φορητό του υπολογιστή να καλύπτει και την ψυχαγωγία του πέρα από τις υποχρεώσεις του, είτε αυτό σημαίνει πλοήγηση στο διαδίκτυο, είτε αναπαραγωγή βίντεο και ταινιών ή ακόμα και gaming.

Το MacBook Air είναι το notebook που σίγουρα θα καλύψει κάθε ξεχωριστή ανάγκη, με την υπογραφή της Apple.

✔️ MacBook Air – Από 1099€ στα 999€

To MacBook Air είναι λεπτό, ελαφρύ και πανίσχυρο με επεξεργαστή Intel Core i5 πέμπτης γενιάς και γραφικά Intel HD Graphics 6000, έτοιμο για ό,τι εργασία χρειαστεί να εκτελέσει. Από επεξεργασία φωτογραφιών μέχρι περιήγηση στο web, όλα γίνονται αστραπιαία. Κι όλη αυτή η δύναμη, σε μια εξαιρετικά λεπτή, ενιαία σχεδίαση unibody με πάχος 17 mm και βάρος μόλις 1,34 kg.

Την ασύγκριτη Apple εμπειρία έρχεται να συμπληρώσει το macOS, το λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει όλα όσα κάνεις με έναν Mac. Το macOS High Sierra φέρνει νέες καινοτόμες τεχνολογίες και βελτιωμένες λειτουργίες στον Mac για να απολαμβάνεις το MacBook Air σου σε high επίπεδο.

Επιπρόσθετα, ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί το notebook σου να μπορεί να σε συντροφεύει όλη μέρα! Το MacBook Air έχει απίστευτη διάρκεια λειτουργίας, έως και 12 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι από την ώρα που θα φτιάξεις τον πρωϊνό καφέ σου, έως την ώρα που θα γυρίσεις σπίτι, μπορείς να δουλεύεις αυτόνομα. Όταν έρθει η ώρα να χαλαρώσεις, μπορείς να απολαύσεις έως και 12 ώρες αναπαραγωγής των αγαπημένων σου ταινιών. Επίσης, με χρόνο αναμονής έως και 30 ημέρες, μπορείς να λείψεις για εβδομάδες και να συνεχίσεις ακριβώς από το σημείο από όπου σταμάτησες.

Όμως, το πιο σημαντικό είναι η επένδυση που κάνει ο καθένας αγοράζοντας έναν Mac υπολογιστή, που καλύπτει άψογα κάθε πιθανό χρήστη και προσαρμόζεται στη δικιά του μοναδική καθημερινότητα. Κάθε Mac notebook έχει σχεδιαστεί για να έχει διπλάσια ή και τριπλάσια διάρκεια ζωής από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές, ώστε να καλύπτει τις τωρινές και τις μελλοντικές σου ανάγκες. Σε αυτό συντελούν η ποιοτική του κατασκευή καθώς και το πανίσχυρο hardware και software που εξασφαλίζουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό λειτουργίας. Αν σκέφτεσαι όχι μόνο το τώρα, αλλά και το μετά… σκέψου Mac!

 

Πρόλαβε την Πασχαλινή μας πρόσφορά έως 7/4!