Κριτικοί από όλo τον κόσμο δοκίμασαν το νέο Mac mini και μοιράστηκαν την εμπειρία τους. Δες στο άρθρο μας τι είπαν μερικοί από αυτούς.

 

PCMag

"Το εμβληματικό Mac mini το compact desktop της Apple προσφέρει, περισσότερη επεξεργαστική ισχύ, μεγαλύτερη αποθήκευση και μνήμη από ποτέ, με ένα ασυναγώνιστο design και πρωτοποριακή δυνατότητες συνδεσιμότητας".

 

Six Colors

“Το νέο Mac mini είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι. Επανασχεδιάστηκε πλήρως και καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα από βασικές ανάγκες server, μέχρι ανάγκες εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας που απαιτούν μεγάλη ισχύ επεξεργαστή, γρήγορη αποθήκευση, εξαιρετικά γρήγορη δικτύωση και ακόμη περισσότερα (μέσω Thunderbolt 3).”

 

Tom’s Guide

"Εάν ψάχνεις ένα συμπαγές Mac desktop, έναν υπέροχο μίνι, επιτραπέζιο υπολογιστή ή ακόμα και έναν πιο οικονομικό τρόπο για να μπεις στον κόσμο των υπολογιστών της Apple, το Mac mini 2018 είναι μία φανταστική επιλογή, με εξαιρετική απόδοση, άψογο σχεδιασμό και μεγάλη αξία."

 

ZDNet

“Με ιδανικό αριθμό θυρών και τύπων αξεσουάρ που μπορούν να υποστηρίξουν αυτές οι θύρες, καθώς και με τις πολλαπλές επιλογές προσαρμογής, ο Mac mini είναι ένας υπολογιστής που δεν εξυπηρετεί πλέον μια εξειδικευμένη αγορά. Έχει σχεδιαστεί για όλους τους χρήστες.

 

MobileSyrup (Canada)

“Η πιο πρόσφατη έκδοση του μικροσκοπικού, επιτραπέζιου υπολογιστή είναι σημαντικά πιο ισχυρή από τον προκάτοχό του, από όλες τις απόψεις.”

 

Δες όλα τα reviews εδώ!