Αν το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό με τον ερχομό της Άνοιξης είναι τα χρώματα των λουλουδιών που ανθίζουν και αν συμφωνείς ότι το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, τότε τα νέα iPhone 7 και 7 Plus (PRODUCT)RED έρχονται την πιο κατάλληλη στιγμή. Σε εντυπωσιακό, ζωηρό κόκκινο χρώμα που κλέβει τα βλέμματα και είναι αντιπροσωπευτικό του διαχρονικού πάθους της Apple για τεχνολογική καινοτομία και συνεισφορά σε κοινωνικούς σκοπούς, όπως είναι ο αγώνας αντιμετώπισης του AIDS.

Παράλληλα, τα νέα πολύχρωμα και διαφορετικά λουράκια για τα Apple Watch είναι αυτό που θες για να ανανεώσεις κάθε σου εμφάνιση και να βάλεις περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι τα πιο προηγμένα iPhone που κατασκευάστηκαν ποτέ, με μοναδικές καινοτομίες που βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιείς την τεχνολογία κάθε στιγμή. Διαθέτουν εκπληκτικές κάμερες για απίστευτες φωτογραφίες και λήψεις βίντεο, μέρα και νύχτα, περισσότερη ισχύ και επιδόσεις με τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ενώ παράλληλα είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη.

Και μην ξεχνάς ότι, σήμερα, ο καλύτερος τρόπος απόκτησης ενός iPhone είναι μέσω του προγράμματος iUpgrade σε 24 άτοκες δόσεις και δικαίωμα ανανέωσης στο νεότερο μοντέλο κάθε χρόνο.

Μιλώντας για την ειδική σειρά προϊόντων, εφαρμογών και περιεχομένου, μέσω των οποίων η Apple ενισχύει επί μια δεκαετία τις προσπάθειες του οργανισμού Red για την αντιμετώπιση του AIDS, αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι σήμερα περισσότερα από 130 εκατομμύρια δολάρια έχουν διατεθεί στην παροχή ιατροφαρμακευτικής φροντίδας σε ασθενείς, σε διαγνωστικούς ελέγχους, εκστρατείες πρόληψης και ενημέρωσης.

Πριν από δέκα χρόνια, γεννιόντουσαν καθημερινά σε όλο τον κόσμο 1.200 παιδιά φορείς του HIV. Σήμερα, οι προσπάθειες εστιάζονται στην εξάλειψη μετάδοσης του ιού HIV από τις εγκύους στα αγέννητα μωρά τους, με στόχο από το 2020 να μην γεννιέται ούτε ένα παιδί όντας ήδη φορέας του ιού.

Αλλά επειδή η Άνοιξη είναι συνυφασμένη και με την έννοια της ανανέωσης, ένα νέο iPad με εκπληκτική οθόνη Retina 9,7 ιντσών και μοναδικές επιδόσεις προστίθεται στην οικογένεια του πιο δημοφιλούς tablet. Σχεδιασμένο να προσφέρει ασύγκριτη φορητότητα και ευκολία στη χρήση, σε συνδυασμό με εξαιρετικής διάρκειας μπαταρία και περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια ειδικά σχεδιασμένα apps, είναι βέβαιο ότι μπορείς να κάνεις ακόμα περισσότερα, όπως το να γράψεις κώδικα με το Swift Playgrounds, να διαβάσεις βιβλία στη μεγάλη του οθόνη ή ακόμα και να δώσεις ώθηση στην παραγωγικότητά σου, με το Microsoft Office και τη λειτουργία Split View.

Τέλος, το νέο app Clips της Apple σου προσφέρει ένα διασκεδαστικό τρόπο επεξεργασίας αρχείων στο iPhone και στο iPad, συνδυάζοντας βίντεο, φωτογραφίες και μουσική για τη δημιουργία μοναδικού περιεχομένου για τα social media.