Είσαι single ή in love; Το iPhone 11 έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι! 

 

Είναι πραγματικά εκθαμβωτικό 

Το iPhone 11 έχει σχεδιαστεί από το πιο ανθεκτικό γυαλί που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Διαθέτει πανέμορφη οθόνη που καλύπτει ολόκληρη την πρόσοψη, ενώ κυκλοφορεί σε έξι ζωηρά χρώματα. Αυτά τα τρία χαρακτηριστικά συνθέτουν τη συνολική αίσθηση μίας προσεγμένης σχεδίασης που σε καθηλώνει, όταν κρατάς για πρώτη φορά στα χέρια σου το iPhone 11! 

 

Οι όμορφες στιγμές θα είναι μαζί σου, πάντα 

Με το iPhone 11 πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να βγάλεις κακές φωτογραφίες. Το προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας και η μοναδική λειτουργία Νυχτερινής λήψης, φέρνουν ένα στούντιο φωτογραφίας στην τσέπη σου. Παράλληλα, η εκπληκτική και επανασχεδιασμένη λειτουργία Πορτρέτου για studio-style φωτογραφίες αναγνωρίζει ανθρώπους, αλλά και το αγαπημένο σου/ σας κατοικίδιο. Δες σου φτάνουν αυτά; Απόλαυσε εντυπωσιακά 4k videoεπαγγελματικής ποιότητας και action shots που κόβουν την ανάσα αποτυπώνοντας εντυπωσιακά κάθε κίνηση. Τέλος, δοκίμασε μόνος ή μαζί με το ταίρι σου τις slofies, το trend που κατέκλυσε τα social media τους τελευταίους μήνες, με slow-motion videos από τη μπροστινή κάμερα του iPhone σου! 

 

Είναι σημαντικό να νιώθεις ασφάλεια

Είσαι συνέχεια on the go; To iPhone 11 θα είναι μαζί σου όλη μέρα, όπου και αν βρίσκεσαι χάρη στην ασυναγώνιστη διάρκεια της μπαταρίας του, ενώ είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη για να μην ανησυχήσεις στιγμή. Επίσης, μην ξεχνάς πως ό,τι γίνεται στο iPhone… μένει στο iPhone. Τα μηνύματα, οι προσωπικές σου πληροφορίες και όλα σου τα δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή! 

 

Απόκτησέ το εδώ από 869€!