Κριτικοί από όλo τον κόσμο δοκίμασαν το iPad Pro και μοιράστηκαν την εμπειρία τους. Δες στο άρθρο μας τι είπαν μερικοί από αυτούς.

 

WIRED

“Βάσει κάθε κριτηρίου που μπορώ να σκεφτώ, τα νέα iPad Pro είναι τα καλύτερα, πιο ισχυρά και πιο αποδοτικά iPad που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Υπερτερούν όλων των άλλων tablet της αγοράς.”

 

HardwareZone Singapore

 

"Η ιδέα αντικατάστασης του υπολογιστή με ένα iPad είναι πολύ ελκυστική και θεωρώ ότι το νέο iPad Pro μας φέρνει ακόμα πιο κοντά σε αυτό το όνειρο. Είναι εξαιρετικά φορητό, ενώ η απόδοσή του είναι ασύλληπτη."

 

Resource

 

"Η ροή εργασιών είναι απρόσκοπτη, ενώ τόσο το υλικό όσο και το λειτουργικό είναι απίστευτα ισχυρά."

 

Laptop

 

"Το iPad Pro είναι η πιο ισχυρή φορητή συσκευή που κατασκευάστηκε ποτέ. Ο επεξεργαστής A12X Bionic συναγωνίζεται ακόμα και φορητούς υπολογιστές που λειτουργούν με Core i7 σε πολλές εργασίες, παρότι η συσκευή ζυγίζει μόλις 0,63 κιλά. "

 

CityNews (Canada)

 

"Το iPad Pro τελευταίας γενιάς της Apple είναι πραγματικά όμορφο. Είναι δύσκολο να μη γοητευτείς, όταν το παίρνεις στα χέρια σου για πρώτη φορά. Και συνεχίζει να σε γοητεύει, καθώς αρχίζεις να ανακαλύπτεις τι είναι ικανό να κάνει. Είναι πανίσχυρο και χωρίς αμφιβολία το αγαπημένο μου iPad μέχρι σήμερα."

 

 

Δες όλα τα reviews εδώ!