Αυτά είναι τα top 3 αξεσουάρ που θα σου γίνουν απαραίτητα για το νέο iPad Pro.

3.

Smart Keyboard Folio 

από €229

 

Προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία πληκτρολόγησης, προστατεύοντας παράλληλα την αγαπημένη σου συσκευή. Απλά τοποθετείς το Smart Keyboard Folio στο iPad Pro και είσαι έτοιμος για κάθε εργασία, ενώ, παράλληλα, το ανθεκτικό αλλά ελαφρύ κάλυμμα προστατεύει τόσο το εμπρόσθιο, όσο και το πίσω μέρος της συσκευής.

 

2.

Νέο Apple Pencil

€159

 

Το νέο Apple Pencil εξελίσσει την εμπειρία της προηγούμενης έκδοσης, φτάνοντάς τη σε επίπεδα που δεν είχες φανταστεί. Ματ φινίρισμα για καλύτερο κράτημα, όπως ένα κλασικό εργαλείο γραφής και απλός σχεδιασμός, χωρίς κινούμενα μέρη, για πιο εύκολη αποθήκευση. Με το νέο Apple Pencil αλλάζεις εργαλεία με double tap για μεγαλύτερη ευκολία από ποτέ. Επιπρόσθετα, χάρη στο πλήρως ανανεωμένο design, εφάπτεται μαγνητικά στο σώμα του iPad και φορτίζει ασύρματα.

 

1.

Smart Folio

από €99

 

Το νέο Smart Folio έρχεται προσφέροντας προστασία για το νέο iPad Pro και είναι κατάλληλο, φυσικά τόσο για το μοντέλο των 11 όσο και για εκείνο των 12,9 ιντσών. Είναι διαθέσιμο σε τρία υπέροχα χρώματα στην έκδοση των 11 και δύο χρώματα στην έκδοση των 12,9 ιντσών.

 

Βρες τα εδώ!