Το iPad είναι ο... υπολογιστής του μέλλοντος! 

Οι ανάγκες και τα trends στον τομέα της τεχνολογίας αλλάζουν ραγδαία, δίνοντας τη σκυτάλη από τον υπολογιστή στις κινητές συσκευές, ειδικά στη νέα γενιά. Το iPad είναι ο… υπολογιστής του μέλλοντος, ενώ χρησιμεύει παράλληλα ως σύγχρονο εκπαιδευτικό εργαλείο.

✔️iPad – Από 449€ στα 399€

Το iPad εμπνέει δημιουργικότητα και γνώση με χαρακτηριστικά που δε θα βρεις σε κανένα άλλο εκπαιδευτικό εργαλείο και οι μαθητές αγαπούν να το χρησιμοποιούν. Ισχυρές εφαρμογές από το App Store, όπως το iTunes U και το iBooks, θα καθηλώσουν τους μαθητές με το περιεχόμενο και τους διαδραστικούς τρόπους εκμάθησης, ενώ θα έχουν στα χέρια τους μια τεράστια βιβλιοθήκη για να βρίσκουν πληροφορίες στη στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται.

Με το iPad μαθαίνεις, παίζεις, δημιουργείς κι όλα αυτά με απίστευτη ταχύτητα. Προσφέρει γρήγορη, ενιαία απόδοση με τον A9 επεξεργαστή 64 bit αρχιτεκτονικής, ξεκλειδώνει και παρέχει προηγμένη ασφάλεια σε ένα άγγιγμα μέσω του Touch ID, ενώ το iOS 11, το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές στον κόσμο, προσφέρει απόδοση που κάνει κάθε app γρήγορο και ομαλό. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες με υπέροχες εκπαιδευτικές εφαρμογές, υποστήριξη AR εμπειρίας και gaming για ψυχαγωγία όλες τις ώρες!

Το iPad έχει διάρκεια στον χρόνο, όσο κανένα άλλο tablet, ενώ είναι τόσο ελαφρύ, φορητό και όμορφο που σε συντροφεύει όλη μέρα και είναι εκεί, ανά πάσα στιγμή, για ό,τι εργασία κι αν του αναθέσεις, χωρίς να καταλαβαίνεις καν ότι το κουβαλάς. Το iPad είναι το καλύτερο εκπαιδευτικό -και όχι μόνο- εργαλείο που κάνει κάθε δουλειά, διασκέδαση.

Πρόλαβε την Πασχαλινή μας προσφορά έως 7/4!