Το iPad Pro δεν είναι απλά το μεγαλύτερο, πιο ισχυρό και εντυπωσιακό iPad που έχεις πιάσει στα χέρια σου. Είναι ο πιο εξελιγμένος ψηφιακός καμβάς, πάνω στον οποίο μπορείς να αφήσεις ελεύθερη τη δημιουργικότητά σου.

Η 12,9 ιντσών οθόνη του, με τα 5,6 εκατομμύρια pixels, είναι η μεγαλύτερη Retina σε iOS συσκευή. Πίσω από την εκθαμβωτική της απεικόνιση βρίσκεται το ανασχεδιασμένο Multi-Touch υποσύστημα, το οποίο υποστηρίζει λειτουργικά το μοναδικό Apple Pencil. Ανταποκρινόμενο στα διαφορετικά επίπεδα πίεσης και τη γωνία γραφής, το Apple Pencil λειτουργεί όπως ένα κανονικό μολύβι, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα.

Το iPad Pro αντιλαμβάνεται πότε χρησιμοποιείς το δάχτυλό σου και πότε το Apple Pencil, προσαρμόζοντας αντίστοιχα την ανταπόκριση της οθόνης. Ο χρόνος απόκρισης καθώς γράφεις ή σχεδιάζεις με το Apple Pencil έχει μειωθεί τόσο πολύ που τελικά έχεις την αίσθηση ότι δημιουργείς σε ένα κομμάτι χαρτί. Μόνο που με το iPad Pro στα χέρια έχεις πολλές περισσότερες επιλογές. Για παράδειγμα, αρκεί να γύρεις λίγο τη μύτη του καθώς σχεδιάζεις για να προσθέσεις σκίαση.

Το μαγνητικό καπάκι του Apple Pencil προστατεύει τη Lightning επαφή φόρτισης. Έτσι, μπορείς να το φορτίσεις απλά συνδέοντάς το με το iPad Pro. Μια πλήρης επαναφόρτιση του δίνει 12 ώρες λειτουργίας, ενώ ακόμα και μόλις 15 δευτερόλεπτα σύνδεσης με το iPad Pro θα σου εξασφαλίσουν επιπλέον 30 λεπτά χρήσης.

Μπορείς να συνδυάσεις το iPad Pro και με το εκπληκτικό, ολοκαίνουργιο και προσεκτικά σχεδιασμένο Smart Keyboard, το οποίο καταργεί την ανάγκη για ενεργοποίηση, σύνδεση ή φόρτιση και παράλληλα λειτουργεί ως βάση. Το εξωτερικό του περίβλημα είναι φτιαγμένο από υψηλής αντοχής ύφασμα, χαρίζοντας του εξαιρετική αίσθηση. Την ίδια στιγμή είναι ανθεκτικό στους λεκέδες και τις πιτσιλιές. Και όλα αυτά με πάχος μόλις 4 χιλιοστά! 

Και βέβαια μην ξεχνάς ότι στην καρδιά του iPad Pro βρίσκεται το πανίσχυρο Α9Χ τσιπ, το οποίο έχει την επεξεργαστική ισχύ να ανταπεξέλθει σε εργασίες που μέχρι σήμερα θα σκεφτόσουν να κάνεις μόνο σε έναν υπολογιστή. Είτε θες να επεξεργαστείς ένα 4K βίντεο, κάποια RAW αρχεία φωτογραφιών, να ετοιμάσεις μια παρουσίαση ή να δουλέψεις πάνω σε ένα απαιτητικό σχέδιο, το iPad Pro σου προσφέρει την ευελιξία και τη δύναμη που θες.

Με διάρκεια μπαταρίας μέχρι 10 ώρες, το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές, το περίφημο iOS 9, πρόσβαση σε ένα μοναδικό οικοσύστημα εφαρμογών και υποστήριξη ταχύτατης ασύρματης δικτύωσης μέσω WiFi ή και LTE, το iPad Pro έρχεται να δώσει νέα προοπτική στην παραγωγή και επεξεργασία κάθε μορφής περιεχομένου.