Πιο λεπτό και ελαφρύ από ποτέ, το iPad mini 4 φέρνει στο χέρι σου τόση επεξεργαστική ισχύ που φτάνει και περισσεύει για να κάνεις το κάθε τι, με την ταχύτητα και την ευκολία που κάνει τον κόσμο της Apple ξεχωριστό. Γιατί είναι φτιαγμένο να σε ακολουθεί παντού, να χωράει σε κάθε τσάντα και να είναι πάντα εκεί.

Με πάχος μόλις 6,1 χιλιοστά και βάρος κάτι λιγότερο από 300 γραμμάρια, μάλλον θα ξεχάσει ότι το έχεις μαζί σου, μέχρι τη στιγμή που θα το χρειαστείς. 

Γιατί είτε θέλεις να τρέξεις παράλληλα δυο εφαρμογές, να παίξεις το πιο απαιτητικό σε αναπαραγωγή γραφικών παιχνίδι, να ελέγξεις ξανά την παρουσίαση πριν από την κρίσιμη συνάντηση ή να επεξεργαστείς καθοδόν το βίντεο από το χθεσινοβραδινό πάρτι, προτού το ανεβάσεις στα social media, το iPad mini 4 με τον Α8 64-bit αρχιτεκτονικής επεξεργαστή έχει την ταχύτητα να ανταγωνίζεται πολλούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κονσόλες παιχνιδιών.

Ενσωματώνει, δε, αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, για να έχεις πρόσβαση σε περιεχόμενο και υπηρεσίες ταχύτερα κα με μεγαλύτερη ασφάλεια.