Καταξιωμένοι καλλιτέχνες δημιουργούν μικρού μήκους ταινίες, με μεγάλες ιδέες και σύμμαχο τον iMac Pro. 

Η Apple προσκάλεσε μια ομάδα από διάσημους κινηματογραφιστές, καλλιτέχνες CG και motion graphics σχεδιαστές να δημιουργήσουν ταινίες, χρησιμοποιώντας τον iMac Pro. Το project έδωσε την ευκαιρία στους καλλιτέχνες να αξιοποιήσουν αυτό το απίστευτα ικανό, επαγγελματικό εργαλείο και για να διοχετεύσουν τη δύναμή του, στο έργο τους. 


Η Michelle Dougherty είναι motion graphics designer από το Μεξικό. Έχει συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, στην παραγωγή του Legend of Zorro, του K-Pax, του Number 23 και του Cats and Dogs, ενώ έχει κερδίσει υποψηφιότητες Emmy για τις δουλειές της στο Boardwalk Empire της HBO και το αριστουργηματικό Band of Brothers.Το ManvsMachine είναι στούντιο διεθνούς φήμης με έδρα στο Λονδίνο. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τα έργα του, συμπεριλαμβανομένων του Χρυσού Λιονταριού των Καννών και του πολυπόθητου Black Pencil της D&AD. Σε αυτό το βίντεο, αξιοποιούν τη δύναμη του iMac Pro και δημιουργούν έναν κόσμο με φαινομενικά άπειρες λεπτομέρειες.


Η Erin Sarofsky είναι ιδρυτικό μέλος και executive creative director της Sarofsky, Inc. με έδρα το Σικάγο. Η ευρέως αναγνωρισμένη δουλειά της περιλαμβάνει ταινίες, κινούμενα σχέδια και οπτικά εφέ. Στον iMac Pro, φέρνει, με τρόπο μαγικό,  ένα βιβλίο στη ζωή, καθώς μεταφέρεται από τη δισδιάστατη σελίδα κατευθείαν στον τρισδιάστατο κόσμο.


Ο Esteban Diácono είναι δημοφιλής motion graphics designer από την Αργεντινή. Εκτός από την προσωπική του δουλειά, έχει συνεργαστεί με μερικές από τις πιο δημιουργικές εταιρείες σχεδιασμού και τεχνολογίας στον κόσμο. Ο Esteban χρησιμοποίησε τον iMac Pro για να δημιουργήσει μια σειρά 3D χαρακτήρων με απίστευτη λεπτομέρεια, που μπλέκονται σε μια μυστηριώδη αναμέτρηση.


Η Buck είναι μία γνωστή ομάδα σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αφηγητών, η οποία, από τα γραφεία της στο Λος Άντζελες, το Σίδνεϊ και τη Νέα Υόρκη, δημιουργεί πρωτοποριακά έργα για τους πελάτες της, μεταξύ των οποίων διαφημιστικών, κινηματογραφικών και ψυχαγωγικών εταιρειών. Χρησιμοποιώντας τον iMac Pro, συνδυάζουν τη 2D και 3D απεικόνιση με illustration και stop motion, ώστε να δημιουργήσουν μια φρενήρη οπτική ενός δημιουργικού μυαλού


Ο Luigi Honorat είναι Γάλλος καλλιτέχνης 3D σχεδιασμού με έδρα στο Τόκιο και λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Τέχνης, Musashino. Με τον iMac Pro, διερευνά τη μορφή και την κίνηση, τοποθετώντας άψογα τις κινούμενες μορφές του σε γκαλερί γύρω από το Τόκιο.