Την πρώτη ημέρα ήταν οι εικόνες με τις ατέλειωτες ουρές και τους… κατασκηνωμένους καταναλωτές έξω από τα καταστήματα της Apple σε διάφορα μέρη του κόσμου. Μετά ήρθαν τα πρώτα αποτελέσματα, απλά να επιβεβαιώσουν αυτό που μάλλον φανταζόσουν: Τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, έκαναν ρεκόρ πωλήσεων τις πρώτες τρεις ημέρες από την κυκλοφορία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, τη Γερμανία, την Κίνα, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και άλλες αγορές.

Περισσότερα από 13 εκατομμύρια νέα iPhone διατέθηκαν μέσα στο πρώτο τριήμερο. Μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, τα νέα iPhone θα είναι διαθέσιμα σε ακόμα 40 αγορές, με το σύνολο τους να ξεπερνά τις 130 μέχρι το τέλος του χρόνου.

'Ετσι, τα iPhone 6s και 6s Plus έρχονται πολύ, πολύ σύντομα στις 9 Οκτωβρίου στην Ελλάδα και στις 16 Οκτωβρίου στην Κύπρο μέσα από τις συνεργαζόμενες αλυσίδες λιανικής και τους Apple Premium Resellers. Πλήρη λίστα μπορείς να βρεις πατώντας εδώ.

Τα πιο προηγμένα iPhone που υπήρξαν ποτέ δίνουν μια νέα διάσταση στο Multi-touch περιβάλλον με την εισαγωγή του 3D Touch, μια καινοτομία που ανιχνεύει τη δύναμη με την οποία πιέζεις την οθόνη ώστε να έχεις απίστευτη αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο. Διαθέτουν υπέροχη οθόνη Retina και πανέμορφα μεταλλικά φινιρίσματα από ανθεκτικό αλουμίνιο που πλέον περιλαμβάνει και καινούργια απόχρωση, ροζ-χρυσαφί. 

Μπορείς να προπαραγγείλεις το iPhone σου και να δεις τις τιμές εδώ.