Σχεδιασμένο για να κάνεις τα πάντα πιο γρήγορα από ποτέ στο iPhone και το iPad σου, το iOS 12 κάνει την επικοινωνία ακόμα πιο διασκεδαστική́, ενώ σου δίνει πρωτοποριακά εργαλεία για να κατανοήσεις και να διαχειριστείς καλύτερα τον χρόνο που αφιερώνεις στην iOS συσκευή σου. 

 

Κάνε τα πάντα πιο γρήγορα 

Ετοιμάσου για την καλύτερη, μέχρι τώρα, εμπειρία χρήσης στο iPhone και το iPad. To iOS 12 έχει σχεδιαστεί για να κάνεις τις καθημερινές σου εργασίες πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ! Η Κάμερα ανοίγει αστραπιαία για να μη χάσεις ποτέ τη στιγμή που μετράει, το πληκτρολόγιο εμφανίζεται στο δευτερόλεπτο και οι εφαρμογές ανοίγουν αμέσως ακόμα και όταν κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. To iOS 12 βελτιώνει την απόδοση της συσκευής σου, όποια και αν είναι αυτή, πηγαίνοντας πίσω μέχρι το iPhone 5s και το iPad Air. Η Apple φροντίζει, ώστε η συσκευή σου να είναι πάντα ενημερωμένη και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής. Βάλε το update και απόλαυσε τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει, σα να αγόρασες το iPhone ή το iPad σου ...χθες. 

 

Απόκτησε τον πλήρη έλεγχο των ειδοποιήσεών σου

Με το iOS 12 και τα νέα εργαλεία διαχείρισης των γνωστοποιήσεων - όπως η ομαδοποίηση και η αθόρυβη παράδοση - μπορείς να διαχειριστείς και να μειώσεις τις περιττές ενοχλήσεις, απευθείας από την Οθόνη Κλειδώματος σου, σε πραγματικό χρόνο! Και για τις στιγμές που απλά δεν θες να σε ενοχλήσει κανένας, μπορείς να ενεργοποιήσεις το Μην Ενοχλείτε για όσο βρίσκεσαι σε μια συνάντηση ή σε συγκεκριμένη τοποθεσία, που θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μόλις είσαι ξανά διαθέσιμος. Η Apple φροντίζει για την ιδιωτικότητά σου, σέβεται τον προσωπικό σου χρόνο και εξασφαλίζει ότι κάθε στιγμή το smartphone ή το tablet σου θα είναι για σένα ένας πραγματικός βοηθός. 

 

Η επικοινωνία σε άλλο επίπεδο 

Διάλεξε ανάμεσα σε τέσσερα νέα διασκεδαστικά Animoji - φάντασμα, κοάλα, τίγρη, και T- Rex- και δώσε μια διαφορετική νότα στα μηνύματα, καθώς και στις ομαδικές βίντεoκλήσεις σου. Δοκίμασε να κλείσεις το μάτι ή να βγάλεις τη γλώσσα σου έξω, γιατί τα νέα Animoji είναι πιο εκφραστικά από ποτέ. Και τώρα, με τους νέους χαρακτήρες Memoji, μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου μοναδική προσωπικότητα, να τη μοιραστείς με τους φίλους σου προσθέτοντας φίλτρα, εφέ, και stickers, καθώς και να δώσεις τη δική σου πινελιά σε φωτογραφίες και βίντεο. Δώσε στα μηνύματά σου τη ζωντάνια που θες, δείξε τον πραγματικό σου «χαρακτήρα» σ’ αυτά, αλλά και μία δόση από το χιούμορ και την ενεργητικότητά σου.