Τι περισσότερο έψαχνες από το αγαπημένο σου iPhone

 

Το iOS 13 έρχεται, φέρνοντας ένα νέο, ξεχωριστό look, σημαντικές ενημερώσεις στις εφαρμογές που χρησιμοποιείς καθημερινά, μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια των προσωπικών σου δεδομένων, καθώς και όλες εκείνες τις βελτιώσεις που θα κάνουν το iPhone σου ασυναγώνιστο! 

 

Το Dark Mode αλλάζει το iPhone σου

Το αγάπησες στο Mac σου και τώρα θα το έχεις και στο iPhone σου! Το Dark Mode φέρνει ένα ολοκαίνουριο απεικόνιση της συσκευής σου, αποτελώντας τη μεγαλύτερη αλλαγή που έχει γίνει ποτέ στο interface του αγαπημένου σου smartphone από την εποχή του iOS 7. Είναι σχεδιασμένο, ώστε να κάνει κάθε στοιχείο της οθόνης περισσότερο ευανάγνωστο, ενεργοποιείται πανεύκολα μέσα από το Control Panel, ενώ, παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιείται αυτόματα κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών.

 

Κάνοντας το iPhone σου ακόμα… γρηγορότερο

Ένα από τα πολλά που αναζητάς από το smartphone σου, είναι και η ταχύτητα. Έτσι, στον τομέα της απόδοσης, το iOS 13 κάνει για ακόμα μία φορά τη διαφορά, καθώς έρχεται σημαντικά βελτιωμένο από την προηγούμενη έκδοση (iOS 12). Το FaceID είναι, πλέον, κατά 30% γρηγορότερο κατά το ξεκλείδωμα της συσκευής σου και αυτό είναι μόνο η αρχή. Οι εφαρμογές φορτώνουν δύο φορές ταχύτερα απ’ ότι πριν, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι είναι και μικρότερες σε μέγεθος, όσον αφορά το download.

 

Οι φωτογραφίες και τα videos σου καλύτερα από ποτέ

Γνωρίζεις καλά ότι οι φωτογραφίες που μπορείς να τραβήξεις με το iPhone σου είναι ασυναγώνιστες και το ίδιο πιστεύουμε όλοι! Μπορούν να γίνουν όμως ακόμη καλύτερες; Η απάντηση είναι ναι, με το iOS 13. Δώσε νέα οπτική στις φωτογραφίες που τραβάς με τη βοήθεια του Portrait Lighting, χάρη σε νέες παραμετροποιήσεις που έχεις διαθέσιμες και “παίξε” με το μονοχρωματικό εφέ των φωτογραφιών που τραβάς σε Portrait mode. Βελτιώσεις, ωστόσο, υπάρχουν και στην οργάνωση των φωτογραφιών σου. Το νέο Photos Tab φέρνει στην οθόνη της συσκευής σου τις καλύτερες στιγμές κάθε ημέρας, μήνα ή χρονιάς, ενώ, για να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στο τέλειο αποτέλεσμα, ακόμα κι αν δεν είσαι ικανοποιημένος από κάποια λήψη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα νέα εργαλεία επεξεργασίας των φωτογραφιών σου. Παράλληλα, βέβαια, βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στην επεξεργασία των videos σου! 

 

Το iOS 13 θα είναι διαθέσιμο για τα μοντέλα iPhone 6s ή νεότερα. 

 

Ψάχνεις την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Apple για το αγαπημένο σου iPad; Έχουμε καλά νέα, καθώς η Apple έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό λειτουργικό, το iPadOS, που θα απογειώσει τις δυνατότητες του αγαπημένου σου iPad! 

 

Coming soon!