Η iSquare βρίσκεται στην ένατη θέση της φετινής λίστας “30 Fastest Growing Companies” του περιοδικού Fortune. Η λίστα καταρτίζεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με την INFOBANK HELLAS STAT.

Τα κριτήρια βάσει των οποίων καταρτίζεται η λίστα, έχουν οριστεί διεθνώς από την αμερικανική́ έκδοση του Fortune, λαμβάνοντας υπόψη επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, με κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ. Από αυτές επιλέγονται κάθε χρόνο εταιρείες που την τελευταία τετραετία εμφανίζουν θετικό EBITDA, ενώ εξαιρούνται οι ζημιογόνες σε μία ή περισσότερες χρήσεις. 

Η iSquare πρωτοπορεί, προσφέροντας στην αγορά ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών Apple, με στόχο να φέρει πιο κοντά τους καταναλωτές στη διαφορετική και επιτυχημένη τεχνολογική προσέγγιση της Apple. Αποτελεί τον επίσημο διανομέα της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο που σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις με σκοπό να παρέχει τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία στον καταναλωτή, με καλύτερα σημεία πώλησης, με μοναδικές υπηρεσίες και άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Παράλληλα, η iSquare εργάζεται με ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να διατηρεί το brand της Apple, στη θέση που του αξίζει σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η λίστα δημοσιεύτηκε στο τεύχος FORTUNE 500 που κυκλοφόρησε στις 21 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει τις λίστες «100 Μεγαλύτερες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα», «30 Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα» και «500 Mεγαλύτερες Eπιχειρήσεις του Kόσμου».