Τo Clips app της Apple είναι μια νέα εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας, να δημιουργούμε διασκεδαστικά βίντεο, γρήγορα και εύκολα, σε iPhone και iPad.

Η εφαρμογή διαθέτει ένα απλό περιβάλλον χρήστη που εμπλουτίζει βίντεο και φωτογραφίες με φίλτρα, γραφικά, emoji και μουσική. Μπορείς να τα μοιραστείς με τους φίλους σου, μέσω της ίδιας της εφαρμογής σε μηνύματα ή στο Instagram, το Facebook και άλλα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, το Clips εισάγει τα Live Titles, μια επαναστατική λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν κινούμενες λεζάντες και τίτλους μόνο μέσω της φωνής τους κατά τη διάρκεια εγγραφής του βίντεο. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο App Store και απαιτεί iOS 10.3 ή νεότερο.

Η επεξεργασία βίντεο γίνεται πανεύκολη και διασκεδαστκή

Δημιούργησε βίντεο σε πραγματικό χρόνο απλά και γρήγορα, χωρίς περίπλοκα εργαλεία επεξεργασίας. Τράβηξε βίντεο και φωτογραφίες, ή πρόσθεσέ τα από οπουδήποτε στη βιβλιοθήκη σου. Ρύθμισε εύκολα το μήκος των κλιπ σου, άλλαξε τη σειρά τους, και κάνε σίγαση ήχου. Η εφαρμογή προσφέρει ένα όμορφο περιβάλλον και λειτουργεί άψογα στα αγαπημένα σου iPhone, iPad και iPod touch.

Ανακάλυψε τα Live Titles

Δημιούργησε animated τίτλους και λεζάντες χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σου. Οι λεζάντες δημιουργούνται αυτόματα, καθώς μιλάς, και ταιριάζουν χρονικά με την αφήγησή σου. Ανακάτεψε και ταίριαξε διαφορετικά στυλ σε όλο το βίντεο σου. Πάτησε στον τίτλο για να προσαρμόσεις το κείμενο και τα σημεία στίξης ή πρόσθεσε emoji.

Πρόσθεσε παιχνιδιάρικα εφέ

Δώσε στις φωτογραφίες και τα βίντεο κλιπ σου εφέ κόμικ και κινουμένου σχεδίου. Παίξε με κινούμενα bubbles, βέλη και banners. Πρόσθεσε emoji σε οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο κλιπ. Χρησιμοποίησε αφίσες πλήρους οθόνης με κινούμενο φόντο και προσαρμόσιμο κείμενο για να πεις την ιστορία σου. Πρόσθεσε ένα μουσικό κομμάτι από τη βιβλιοθήκη σου ή χρησιμοποίησε τα ενσωματωμένα soundtracks που προσαρμόζονται αυτόματα στο μήκος του βίντεο.

Σχεδόν τελείωσες! Μοιράσου τα πάντα με τους φίλους σου

Τo Clips σου προτείνει άτομα για να μοιραστείς τις δημιουργίες σου, με βάση το ποιος είναι στο βίντεό σου και με ποιούς μοιράζεσαι συχνότερα τις ιστορίες σου. Άγγιξε κατευθείαν πάνω στο άτομο που επιθυμείς για να στείλεις άμεσα τα βίντεο σου μέσω της εφαρμογής “Μηνύματα”. Στείλε απευθείας τα βίντεό σου σε Instagram, Facebook, YouTube και άλλα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εσύ την κατέβασες;