Η αγορά ενός laptop, αδιαμφισβήτητα, αποτελεί επένδυση και απαιτεί χρόνο, καθώς εξετάζονται πολλοί παράγοντες πριν την τελική επιλογή. Οι φορητοί υπολογιστές Mac, επισκιάζουν όλους τους υπόλοιπους.

 

Οι φορητοί υπολογιστές Mac της Apple συνδυάζουν μια σειρά χαρακτηριστικών και λειτουργιών που τους καθιστούν ιδανικούς για κάθε χρήστη, ενώ μέσα στις εκπτώσεις μπορείς να αποκτήσεις τον δικό σου από 949€ και με όφελος έως και 200€.

 

Γιατί, λοιπόν, να επιλέξεις Mac; 

 

Έχει διάρκεια στο χρόνο

Όπως αναφέραμε στην αρχή, η επιλογή ενός υπολογιστή είναι επένδυση. Κάθε Mac έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις τωρινές, αλλά και στις μελλοντικές ανάγκες του χρήστη και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους περισσότερους υπολογιστές της αγοράς. Σε αυτό συντελεί, αφενός, η ποιοτική του κατασκευή. Αφετέρου, το πανίσχυρο hardware και software έχουν σχεδιαστεί μαζί από την ίδια την Apple, γεγονός που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα laptops και εξασφαλίζει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό λειτουργίας.

 

Απλά δουλεύει

Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι έχεις έναν ισχυρό υπολογιστή που παραμένει αξιόπιστος ό,τι κι αν γίνει. Το Mac είναι έτοιμο να εκτελέσει κάθε εργασία κατευθείαν μόλις βγει από το κουτί του με μοναδική ταχύτητα, χωρίς να “κολλάει” και χωρίς να χρειαστεί να ανησυχείς για ιούς! Ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον.

 

Aντέχει πολλές ώρες χωρίς φόρτιση

Ένα Mac notebook είναι πραγματικά φορητό με αυτονομία έως 12 ώρες για να είναι παντού μαζί σου και να ταιριάζει απόλυτα στο σύγχρονο τρόπο ζωής σου.

 

Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση 

Ακόμη και αν δεν είσαι tech expert, είναι σίγουρο πως θα εξοικειωθείς εύκολα και γρήγορα με ένα Mac υπολογιστή. Στη συνέχεια θα τον λατρέψεις και σε λίγο καιρό θα απορείς πως δούλευες σε κάτι άλλο, πριν από αυτόν! Αν ήδη έχεις iPhone, θα ξετρελαθείς με όλα όσα μπορείς να κάνεις με ένα Mac. Μπορείς να δέχεσαι τηλεφωνικές κλήσεις ή να στέλνεις και να λαμβάνεις μηνύματα, μέσω του iPhone στο Mac σου. Παράλληλα, έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις ένα email, ένα έγγραφο ή μια αναζήτηση σε μια συσκευή Apple και να τα συνεχίσεις σε μια άλλη.

 

Θα βρεις εφαρμογές για ό,τι χρειάζεσαι

Το Mac ενσωματώνει δωρεάν καταπληκτικές εφαρμογές δημιουργικότητας και παραγωγικότητας για να μπορείς να δημιουργείς έγγραφα, παρουσιάσεις και ταινίες, καθώς και για να στέλνεις μηνύματα, να κρατάς σημειώσεις, να διαχειρίζεσαι το ημερολόγιό σου και πολλά άλλα. Φυσικά, το Microsoft Office λειτουργεί τέλεια σε έναν Mac.

 

Τα δεδομένα σου θα είναι ασφαλή

Η Apple, τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στον τομέα της ασφάλειας και του απορρήτου των χρηστών, ώστε αυτά να διασφαλίζονται πρώτα απ' όλα. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια των πληροφοριών σου, ώστε ο χρήστης να επικεντρώνεται στις καθημερινές του δραστηριότητες άφοβα.

 

Η προσφορά ισχύει από 16/1 έως 26/1 και μπορείς να την αναζητήσεις στα παρακάτω καταστήματα Εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προϊόντων Apple στην Κύπρο: iStorm, CYTA, Electroline, Epic, Greycom, Public, Prisma.