Το iPad είναι, δικαιολογημένα, ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Apple με ισχύ, design και δυνατότητες που το καθιστούν μοναδικό στην κατηγορία του.  

 

Με αφορμή, λοιπόν, τις εκπτώσεις που δίνουν τη δυνατότητα απόκτησής του από 379€, παρακάτω θα δεις τους λόγους για τους οποίους το iPad είναι σταθερά στη wishlist μικρών και μεγάλων.

 

Δύναμη και φορητότητα σε μία εκπληκτική συσκευή

Το iPad διαθέτει πανίσχυρους επεξεργαστές και ενσωματώνει το προηγμένο λειτουργικό iPadOS, που έχουν σχεδιαστεί από την Apple και το καθιστούν αρκετά ισχυρό, ώστε να διαχειρίζεται άψογα τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς καθημερινά. Ακόμα και επαγγελματικά apps, όπως το Adobe Photoshop CC. 

 

Ισχύς που σε ακολουθεί παντού

Το iPad προσφέρει μία μοναδική και προσωπική εμπειρία. Είναι πιο ισχυρό από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές της αγοράς, ενώ παράλληλα σου επιτρέπει να το έχεις παντού και πάντα μαζί σου, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Συγκεκριμένα, είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ, προσφέρει 10 ώρες διάρκειας λειτουργίας της μπαταρίας και μπορείς να εκτυπώσεις, να προβάλεις και να στείλεις αρχεία ασύρματα on the go.

 

Δημιουργία χωρίς όρια 

Με το iPad έχεις ό,τι χρειάζεσαι, όταν το χρειάζεσαι. Συνδέεται με οποιοδήποτε bluetooth πληκτρολόγιο, ώστε να μπορείς να το αξιοποιήσεις πλήρως σαν υπολογιστή, ενώ ταυτόχρονα το Apple Pencil και το Smart Keyboard της Apple, προσφέρουν μία εντυπωσιακά γρήγορη απόκριση και “φυσική¨ εμπειρία χρήσης. Το iPad, με αυτόν τον τρόπο, είναι ταυτόχρονα καμβάς, μπλοκ σημειώσεων, scanner, η ιδανική συσκευή για επαυξημένη πραγματικότητα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς… χωρίς όρια. 

 

Θα βρεις εφαρμογές για ό,τι χρειάζεσαι

Το iPad, όμως, μπορεί να μετατραπεί σε σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείς, χάρη και στις ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές, που εκμεταλλεύονται τα hardware χαρακτηριστικά του, όπως η εντυπωσιακή Retina οθόνη, ο επεξεργαστής και οι κάμερές του. Κατά αυτόν τον τρόπο τα apps του iPad προσφέρουν κάτι εντελώς διαφορετικό από τις εφαρμογές που έχεις στο smartphone σου, ενώ υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο εφαρμογές, που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτό.

 

Family Sharing

Αν είσαι γονιός, με τη λειτουργία Screen Time έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις το που περιηγείται το παιδί σου, να προσθέσεις όριο χρήσης σε εφαρμογές και να επιλέξεις ποιες ώρες της ημέρας θα κάνει χρήση του iPad. Επιπλέον, με την υπηρεσία οικογενειακής κοινής χρήσης, έως και έξι μέλη μίας οικογένειας μπορούν εύκολα να μοιράζονται μεταξύ τους τις αγορές από το Apple Books και το App Store, καθώς και μια οικογενειακή συνδρομή Apple Music και Apple TV+ ή ένα πρόγραμμα χώρου αποθήκευσης iCloud. Τέλος, μπορείς να μοιράζεσαι πλέον ένα άλμπουμ φωτογραφιών, ένα ημερολόγιο και υπομνήσεις, ενώ οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς σου μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση της συσκευής, που έχει χάσει ένα άλλο μέλος.

 

Η προσφορά ισχύει από 16/1 έως 26/1 και μπορείς να την αναζητήσεις στα παρακάτω καταστήματα Εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προϊόντων Apple στην Ελλάδα: Document , iStorm, iSystem, Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, και You.gr.