Με το App Store στο Apple TV η τηλεόραση είναι στα καλύτερά της. Θα βρεις εφαρμογές που μετατρέπουν το σαλόνι σου σε γυμναστήριο, αίθουσα διδασκαλίας ή προορισμό για αγορές. Επιπλέον, μπορείς να διασκεδάσεις όλες τις ώρες με συναρπαστικά παιχνίδια.

Υπάρχουν χιλιάδες games ειδικά σχεδιασμένα για το Apple TV, ενώ με το Siri Remote που θα βρεις μέσα στο κουτί γίνεται πανεύκολο για τον καθένα να παίξει.

Οι πιο έμπειροι παίκτες μπορούν να το συνδυάσουν με ένα χειριστήριο, όπως για παράδειγμα το SteelSeries Nimbus Wireless Controller. Βέβαια και το Siri Remote έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για ακριβή χειρισμό που απαιτούν συγκεκριμένα games. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι το περιπετειώδες Oceanhorn (9,99€) που θα λατρέψουν οι fans της σειράς Legend of Zelda.

Μην ξεχνάς ότι μπορείς να μοιραστείς όλη την εμπειρία gaming που προσφέρει το Apple TV και με τους φίλους σου, καθώς αμέτρητα παιχνίδια δίνουν τη δυνατότητα πολλαπλών χρηστών, όπως το Impulse GP (δωρεάν). Σε αυτό το εντυπωσιακό παιχνίδι αγώνων μπορούν να παίξουν τατυτόχρονα τέσσερις παίκτες χρησιμοποιώντας το Siri Remote ή τα iPhone τους.

Παίξε δημοφιλή παιχνίδια με εκαταμμύρια  downloads όπως το Crossy Roads (δωρεάν) ή γνωστούς τίτλους που έχουν ενθουσιάσει όπως το Lara Croft Go (5,49€) και το PAC-MAN 256 (δωρεάν).

Τέλος, με το Game Center μπορείς να κρατάς ενημερωμένα τα δεδομένα των παιχνιδιών σου και να συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες στο iPhone, το iPad ή το iPod touch σου.