Θέλεις να βελτιώσεις την υγεία, αλλά και την καθημερινότητά σου; Το νέο Apple Watch είναι εδώ για να έχεις πάντα κίνητρο να συνεχίζεις κάθε σου προσπάθεια.

Ο απόλυτος σύντροφος για τις αθλητικές σου εξορμήσεις 

Με το Apple Watch Series 3, οι προπονήσεις σου γίνονται ακόμα καλύτερες από πριν, αφού τώρα, εκτός από τις ασκήσεις που ήδη ξέρεις, προστέθηκαν ακόμα περισσότερες, όπως
η ιδιαίτερα δημοφιλής υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIT). Αν, μάλιστα, σου αρέσει να γυμνάζεσαι συνδυάζοντας διαφορετικούς τύπους προπονήσεων, μπορείς πολύ εύκολα να αλλάζεις από τη μία άσκηση στην άλλη και να έχεις στο τέλος μία αναλυτική σύνοψη των αποτελεσμάτων από όλες τις ασκήσεις. Αν, από την άλλη, προτιμάς τις προπονήσεις στη φύση, το νέο αλτίμετρο καταγράφει όλες τις υψομετρικές αλλαγές, είτε τρέχεις σε πλαγιές, είτε κάνεις ποδήλατο στο βουνό. Και, φυσικά, το Apple Watch Series 3 είναι μαζί σου ακόμη και στο νερό. Μπορείς να το φοράς χωρίς κανένα φόβο στην πισίνα ή και στην ανοιχτή θάλασσα.

Κλείσε τους Κύκλους. Ασκήσου περισσότερο 

Βελτίωσε τη δραστηριότητά σου με το Apple Watch Series 3 με τρεις πολύ απλές οδηγίες: Κάθισε λιγότερο. Κινήσου περισσότερο. Ασκήσου. Τρεις απλοί Κύκλοι αντιπροσωπεύουν
το επίπεδο της δραστηριότητάς σου, δίνοντάς σου την έμπνευση να κινηθείς για να τους κλείσεις. Έχεις κυριολεκτικά στα χέρια σου το καλύτερο εργαλείο για να βελτιώσεις την υγεία σου. Μπορείς εύκολα και ανά πάσα στιγμή να δεις τους καρδιακούς σου παλμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε ξεκουράζεσαι στον καναπέ, είτε αθλείσαι στο γυμναστήριο. Και επειδή η πνευματική σου υγεία είναι εξίσου σημαντική, το Apple Watch Series 3 σε βοηθάει να καθαρίσεις το μυαλό σου και να χαλαρώσεις το σώμα σου, με μια σειρά από απλές, σύντομες, και καθημερινές ασκήσεις αναπνοής που μπορείς να ακολουθήσεις οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι.

Ένας προσωπικός βοηθός στο χέρι σου 

Το Apple Watch Series 3 έρχεται και συμπληρώνει ακόμα ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, δίνοντάς σου πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες εύκολα και γρήγορα. Επίλεξε το νέο έξυπνο καντράν για να έχεις πάντα στον καρπό σου όλα όσα χρειάζεσαι για τη μέρα σου. Ή άλλαξε στο καντράν Toy Story, για μία πιο παιχνιδιάρικη χροιά. Όποια και αν είναι η διάθεσή σου, μπορείς να προσαρμόσεις το καντράν όπως εσύ θες, όποτε θες. Και με τον νέο γρηγορότερο επεξεργαστή S3, οι εφαρμογές ανοίγουν ακόμα πιο γρήγορα ενώ τα γραφικά είναι πιο ομαλά. Επιπλέον, με το Apple Watch Series 3 οι αγαπημένες σου εφαρμογές στο Dock, ενημερώνονται αυτόματα, για να μην χάνεις ποτέ αυτά που πραγματικά μετράνε.

Πανίσχυρο, με βελτιωμένες λειτουργίες προπόνησης και πιο κομψό από ποτέ, το Apple Watch Series 3 ανεβάζει τον πήχη ψηλότερα.