Αυτοί είναι οι top 3 λόγοι που θα αγαπήσετε το Apple TV

 

3.

Apps. Η τηλεόραση του σήμερα.

Τα apps ανεβάζουν τον πήχη της εμπειρίας σας με την τηλεόραση, ενώ σας επιτρέπουν να διαλέξετε ακριβώς τι θα δείτε και πότε. Τα apps σας δίνουν πρόσβαση σε όλα, από ταινίες blockbuster και τηλεοπτικές εκπομπές, μέχρι ενημέρωση για τον καιρό και προγράμματα γυμναστικής που μπορείτε να κάνετε απευθείας στο σαλόνι σας. Θα βρείτε επίσης παιδικά προγράμματα, συναυλίες, podcast και πολλά άλλα.

 

2.

Φωτο­γραφίες, βίντεο και μουσική. Η ζωή σας στην τηλεόραση.

Απολαύστε, στη μεγάλη οθόνη του σπιτιού σας, φωτογραφίες και βίντεο από τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud ή από κοινόχρηστα άλμπουμ.Συνδέστε το Apple Music στο home cinema που διαθέτετε. Έτσι, φίλοι και οικογένεια μοιράζονται τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους με το AirPlay.

 

1. 

4K HDR. Θέτει ένα νέο στάνταρ.

Η ανάλυση 4K προσφέρει πιο καθαρή εικόνα χρησιμοποιώντας τέσσερις φορές περισσότερα pixels από την τυπική ποιότητα HD. Το υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) εξασφαλίζει πιο φωτεινά και ρεαλιστικά χρώματα και μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Τα πάντα, από την πιο δημοφιλή νέα ταινία, έως την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή, είναι πιο «ζωντανά» από ποτέ.

 

Βρες το Apple Watch και όλα τα μοναδικά αξεσουάρ του εδώ!