Δες στο blog μας όλα τα highlights του Apple Event

Η Apple ανακοίνωσε ένα νέο τρόπο για να παρακολουθούμε τηλεόραση μέσω του Apple TV+, να διαβάζουμε εφημερίδες και περιοδικά μέσω του Apple News+, να παίζουμε παιχνίδια μέσω του Apple Arcade, καθώς και ένα νέο είδος πιστωτικής κάρτας την Apple Card.

Μια νέα, πρωτοποριακή, πιστωτική κάρτα δημιουργήθηκε από την Apple, η Apple CardΜε γνώμονα την απλότητα, τη διαφάνεια και την ιδιωτικότητα, σχεδιάστηκε ώστε να βοηθήσει τους πελάτες να έχουν μια πιο υγιή χρηματοπιστωτική ζωή. Η Apple Card θα βρίσκεται ενσωματωμένη στην εφαρμογή Apple Wallet, ώστε να μπορεί να τη χειρίζεται κάποιος εύκολα μέσα από το iPhone του. Η Apple Card αλλάζει εντελώς την εμπειρία χρήσης μιας πιστωτικής κάρτας, απλοποιώντας την διαδικασία αίτησης, εξαλείφοντας τις προμήθειες, παρέχοντας μικρότερο επιτόκιο, καθώς και πλήρη ιδιωτικότητα και ασφάλεια στον πελάτη.

Apple Card θα εμφανίζει στον χρήστη σε πραγματικό χρόνο όλες τις συναλλαγές, ενώ θα παρέχει 24/7 υποστήριξη, μέσω απλής αποστολής μηνύματος. Παράλληλα οι αγορές θα ομαδοποιούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνεται εύκολα κατανοητό πού γίνονται τα έξοδα, ενώ με το Daily Cash οι πελάτες θα ανταμείβονται για κάθε τους συναλλαγή με επιστροφή χρημάτων άμεσα. Apple Card θα είναι διαθέσιμη στην Αμερική αυτό το καλοκαίρι και θα ακολουθήσει σταδιακά η εξάπλωση της.

H νέα εφαρμογή Apple TVπροσφέρει μια νέα υπηρεσία streaming, η οποία φιλοξενεί τους πιο διάσημους δημιουργούς και ερμηνευτές ιστοριών, μεταξύ των οποίων την Όπρα Γουϊνφρι, τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, την Τζένιφ Άνιστον, την Ριζ Γουιδερσπούν, τον Στιβ Καρέλ κ.α. παρουσιάζοντας αποκλειστικά πρωτότυπα shows, ταινίες και ντοκιμαντέρ. Στην Apple TVοι εγγεγραμμένοι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν online και offline ό,τι επιλέξουν με αξεπέραστη ποιότητα ήχου και εικόνας. Η εφαρμογή Apple TVθα είναι διαθέσιμη από αυτό το φθινόπωρο σε περισσότερες από 100 χώρες. 

Apple Arcade πρόκειται για μία νέα συνδρομητική υπηρεσία της Apple για νέα και αποκλειστικά παιχνίδια, τα οποία μπορεί ο χρήστης να παίξει από το iPhone, το iPad, τους Mac και το Apple TV. Οι χρήστες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα παιχνίδια, με απουσία διαφημίσεων και χωρίς την ανάγκη επιπλέον αγορών, θα μπορούν να παίζουν και εκτός σύνδεσης, ενώ θα σέβεται απόλυτα την ιδωτικότητα του χρήστη. Η Apple Arcade θα είναι διαθέσιμη αυτό το φθινόπωρο σε περισσότερες από 150 χώρες, μέσω μιας νέας καρτέλας (tab) στο AppStore, ενώ θα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με νέο περιεχόμενο.

Με την εφαρμογή Apple Newsοι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν τη δυνατότητα προσωποποιημένης πρόσβασης σε πάνω από 300 εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και ψηφιακές εκδόσεις. Οι χρήστες θα μπορούν να διαβάσουν τις υπάρχουσες, αλλά και τις παλαιότερες εκδόσεις μέσα από ένα πλούσιο σχεδιαστικά περιβάλλον με κινούμενα εξώφυλλα και ζωντανές φωτογραφίες. Το AppleNews+ θα είναι διαθέσιμο αρχικά σε Αμερική και Καναδά.