Είσαι single ή in love; To Apple Watch Series 5 θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό! 

 

Το Apple Watch είναι ο καλύτερος σύμμαχος υγείας και σε κινητοποιεί να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου. Όλα απευθείας από τον καρπό σου. 

 

Τρεις κύκλοι. Ένας στόχος. 

Το Apple Watch ορίζει τρεις Κύκλους Δραστηριότητας, ώστε να παρακολουθεί και να καταγράφει τους τρόπους που κινείσαι κάθε μέρα. Βάσει αυτών των καταγραφών οι τρεις κύκλοι Ορθοστασία, Κίνηση και Άσκηση προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε ατόμου. Με τον τρόπο γνωρίζεις αν κάνεις υπερβολικά καθιστική ζωή, μετράς τις θερμίδες που καις και βλέπεις πόσα λεπτά άσκησης έκανες. Μπορείς, μάλιστα, να μοιράζεσαι τους κύκλους σου με φίλους, ενώ οι διαγωνισμοί Δραστηριότητας και η έξυπνη καθοδήγηση, σε παρακινούν κάθε φορά που το έχεις ανάγκη.

 

Ξεπερνώντας τα όρια 

Το Apple Watch επιτρέπει την παρακολούθηση δεδομένων από δημοφιλείς προπονήσεις, όπως γιόγκα, ποδηλασία, κολύμβηση και διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης. Μπορείς να βλέπεις τις διαδρομές που διανύεις τρέχοντας με προηγμένες λειτουργίες για δρομείς, όπως ο ρυθμός βημάτων και οι ειδοποιήσεις ρυθμού. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να ζευγοποιήσεις το ρολόι του ασύρματα με συμβατό εξοπλισμό γυμναστηρίου και να συγχρονίσεις την αγαπημένη σου playlist!

 

Η υγεία στο προσκήνιο 

Το Apple Watch σου δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης της καρδιακής σου λειτουργίας και στέλνει ειδοποιήσεις όταν ανιχνεύονται ασυνήθιστα υψηλοί ή χαμηλοί παλμοί, ενώ είναι το πρώτο wearable που επιτρέπει την πραγματοποίηση ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ), απευθείας από τον καρπό σου. Τα αποτελέσματα ΗΚΓ αποθηκεύονται στην εφαρμογή «Υγεία» του iPhone και μπορούν να κοινοποιηθούν άμεσα στον γιατρό σου. 

 

Απόκτησέ το από 479€!