Ναι, είναι ένα ρολόι. Αλλά διαφέρει από ό,τι είχες ποτέ φανταστεί! Το Apple Watch είναι ιδανικό για γρήγορες αλληλεπιδράσεις. Σε ορισµένες περιπτώσεις όµως θα ήθελες να πεις ή να κάνεις ακόµη περισσότερα. Τότε, δε θα δυσκολευθείς καθόλου, αφού υποστηρίζεται πλήρως η τεχνολογία Handoff. Κάθε τι που ξεκινάς στο Apple Watch µπορείς λοιπόν να το συνεχίσεις στο iPhone!

Το Apple Watch είναι η πιο προσωπική συσκευή που έχει ποτέ δηµιουργήσει η Apple, αφού άλλωστε είναι και η µόνη µε την οποία είναι δυνατό να έχεις µία τόσο, κυριολεκτικά στενή, σχέση. Έχει σχεδιαστεί ώστε να τη φοράς στον καρπό σου, ενώ φυσικά µετράει αδιάκοπα την ώρα. Κάπου εκεί όµως τελειώνουν και οι όποιες οµοιότητες µε ένα «κοινό» ρολόι, αφού το Apple Watch µπορεί να κάνει πολύ περισσότερα. 
Παρά το µικροσκοπικό του µέγεθος, περικλείει στο εσωτερικό του µία σειρά από επαναστατικές τεχνολογίες. Στην «καρδιά» του βρίσκεται το ειδικό S1 SiP (System-in-Package), το οποίο σχεδίασε η Apple, ένα τσιπ λιλιπούτειων διαστάσεων στο οποίο «χώρεσε» η αρχιτεκτονική ενός ολόκληρου υπολογιστή. Για τον έλεγχό του επιστρατεύεται µία Retina οθόνη η οποία είναι ευαίσθητη τόσο στην οθόνη, όσο και στην πίεση των δαχτύλων, ενώ για ακόµη µεγαλύτερη ακρίβεια στον χειρισµό υπάρχει µια ψηφιακή κορόνα, ένα πρωτότυπο σύστηµα διεπαφής που είναι αφάνταστα λειτουργικό. Λόγω της προνοµιακής του θέσης στον καρπό σου όµως, το Apple Watch έχει και άλλα προτερήµατα: Θα σου επιτρέψει να επικοινωνήσεις µε τρόπους που δεν είχες ποτέ φανταστεί στο παρελθόν, ενώ θα νιώθεις µια ασθενής δόνηση κάθε φορά που λαµβάνεις µια γνωστοποίηση που σε ενδιαφέρει. 
Και καθώς ενσωµατώνει µια σειρά από αισθητήρες που καταγράφουν κάθε κίνηση του σώµατός σου, αλλά και τους καρδιακούς σου παλµούς, θα σε βοηθήσει να παραµείνεις σε καλή φυσική κατάσταση, ενώ δεν θα διστάσει να σε προτρέψει, αλλά και να σου δώσει κίνητρα για να γυµναστείς.

Θα το βρεις ήδη στα καταστήµατα των Apple Premium Reseller στην Ελλάδα, µαζί µε µια µεγάλη ποικιλία από λουράκια και µπρασελέ

Ζήσε µία καλύτερη ηµέρα!
Η σωµατική άσκηση δεν έχει να κάνει µόνο µε το γυµναστήριο. Περιλαµβάνει και κάθε σου φυσική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της ηµέρας. Αυτός είναι και ο λόγος που το Apple Watch θα µετρήσει κάθε κίνηση που κάνεις όταν βγάζεις βόλτα το σκύλο σου, όταν ανεβαίνεις τις σκάλες ή όταν παίζεις µε τα παιδιά σου. Από την πρώτη στιγµή που θα το φορέσεις στον καρπό σου θα καταγράψει κάθε σου σωµατική δραστηριότητα. Ξεκίνησε λοιπόν την ηµέρα σου ως συνήθως. Οποιαδήποτε στιγµή θέλεις να µάθεις πως τα «πας», δεν έχεις παρά να συµβουλευθείς τους τρεις κύκλους που θα βρεις στη «Δραστηριότητα»: Ο κύκλος της κίνησης δείχνει πόσες θερµίδες έχεις «κάψει». Ο κύκλος της άσκησης πόσα λεπτά έχεις αφιερώσει για έντονη σωµατική άσκηση. Και τέλος, ο κύκλος ορθοστασίας, πόσες φορές µέσα στην ηµέρα έχεις παραµείνει όρθιος για τουλάχιστον ένα λεπτό ανά ώρα. Στόχος σου; Να ολοκληρώνεις τον καθένα από τους τρεις αυτούς κύκλους, κάθε ηµέρα! Στην αρχή κάθε εβδοµάδας το Apple Watch θα σε ενηµερώσει για τα επιτεύγµατα της προηγούµενης και ταυτόχρονα θα προτείνει στόχους για την επόµενη. Θα σε ανταµείψει ακόµη και µε «µετάλλια», τα οποία µπορείς να µοιραστείς µε τους φίλους σου ώστε να είναι υπερήφανοι για εσένα! Την ίδια στιγµή, µια άλλη εφαρµογή του Apple Watch θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα αν συνηθίζεις να αθλείσαι. Η «Προπόνηση» σου παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για να διαχειριστείς τις µεµονωµένες προπονητικές περιόδους σου, ενώ επιπρόσθετα σου επιτρέπει να ορίσεις συγκεκριµένους στόχους, όπως χρόνο, απόσταση ή θερµίδες. Μετά, δεν έχεις παρά να διαλέξεις τον τύπο της άσκησης που θα πραγµατοποιήσεις και το Apple Watch θα ενεργοποιήσει αυτόµατα τους κατάλληλους αισθητήρες: αισθητήρας καρδιακού ρυθµού, επιταχυνσιόµετρο ή ακόµη και το δέκτη GPS που βρίσκεται στο iPhone σου. Κατά τη διάρκειά της «προπόνησης» θα εµφανιστούν στην οθόνη του ενθαρρυντικά µηνύµατα, που θα σε ενηµερώσουν ότι διήνυσες ένα ακόµη χιλιόµετρο ή ότι έχεις φθάσει ήδη στα µισά της διαδροµής, ώστε να µπορείς να παραµείνεις προσηλωµένος στους στόχους σου. Όταν την ολοκληρώσεις θα έχεις πρόσβαση σε µια λεπτοµερή αναφορά, ενώ φυσικά η διάρκειά της θα προσµετρηθεί στο κύκλο της άσκησης στην εφαρµογή Δραστηριότητα. 


Ξεκίνησε σηκώνοντας τον καρπό σου!

Δε θα χρειαστεί καν να το αγγίξεις για να ενεργοποιηθεί η οθόνη του, αφού αρκεί µόνο να σηκώσεις τον καρπό σου, όπως ακριβώς θα τον σήκωνες για να δεις την ώρα σε κάθε άλλο ρολόι. Στο Apple Watch, φυσικά, µπορείς να δεις πολύ περισσότερα, όπως για παράδειγµα τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή που βρίσκεσαι, τις λεπτοµέρειες για το επόµενο ραντεβού σου. Το «ψηφιακό καντράν» του ρολογιού της Apple καθιστά ουσιαστικά πιο προσιτές από ποτέ, όλες αυτές τις πληροφορίες που πραγµατικά σε ενδιαφέρουν. Υπάρχει µάλιστα µια µεγάλη ποικιλία από καντράν, ώστε να επιλέξεις αυτό που ικανοποιεί καλύτερα τις δικές σου επιθυµίες: κλασικός ή sport χρονογράφος µε αναλογικούς δείκτες, ψηφιακό ρολόι µε άκρως φουτουριστικό σχεδιασµό, αστρονοµικό ρολόι που είναι ικανό να απεικονίσει σε πραγµατικό χρόνο το αστρονοµικό µοντέλο του ηλιακού συστήµατος, time-lapses 24ωρης διάρκειας που απεικονίζουν σε βίντεο µερικές από τις πιο όµορφες περιοχές του πλανήτη κ.ά. Αν κάθε φορά που σηκώνεις τον καρπό σου θέλεις να βλέπεις στην οθόνη του ρολογιού µια φωτογραφία των αγαπηµένων σου προσώπων, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το καντράν «Φωτό», το οποίο υποστηρίζει ακόµη και την εµφάνιση των Live Photos που έχεις απαθανατίσει µε τα iPhone 6s. Εναλλακτικά, το καντράν «Φωτοάλµπουµ» απεικονίζει κάθε φορά που κοιτάς την οθόνη του Apple Watch και µια διαφορετική φωτογραφία, είτε από τις αγαπηµένες σου, είτε από αυτές που περιέχονται σε ένα από τα άλµπουµ σου. Πολλά από τα καντράν διαθέτουν ρυθµίσεις που θα σου επιτρέψουν να αλλάξεις την εµφάνισή τους, ενώ σχεδόν όλα τους προσφέρουν και τις δικές τους «πολυπλοκότητες», όπως ονοµάζονται οι πρόσθετες πληροφορίες που παρουσιάζονται σε προκαθορισµένα µέρη τους, εφόσον φυσικά εσύ το επιλέξεις: Ειδοποιήσεις, κατάσταση µπαταρίας, ηµερολόγιο, ηµεροµηνία, φάση σελήνης, µετοχές, αυγή / δύση, χρονοδιακόπτης, καιρός, παγκόσµια ώρα κ.ά. Με ένα απλό swipe του δαχτύλου σου από το άνω µέρος της οθόνης προς τα κάτω, θα µπορέσεις να δεις ακόµη περισσότερες πληροφορίες χάρη στις «Ματιές»: µια σειρά από «σελίδες», που παρουσιάζουν συνοπτικά διάφορες χρήσιµες πληροφορίες, όπως για παράδειγµα τους παλµούς της καρδιάς σου, την πρόγνωση του καιρού, τη θέση σου στον χάρτη κ.α. 

Έλεγχος ακριβείας

Η οθόνη του Apple Watch είναι ευαίσθητη στην αφή, ενώ επιπρόσθετα έχει εφοδιαστεί µε την τεχνολογία Force Touch η οποία της επιτρέπει να αντιληφθεί τη διαφορά ανάµεσα σε ένα απαλό άγγιγµα και µια ισχυρότερη πίεση. Μολονότι σε πολλές περιπτώσεις θα πρέπει να την αγγίξεις ή να την πιέσεις µε τα δάχτυλα σου, θα διαπιστώσεις ότι δεν θα µπορείς να βλέπεις µε άνεση τις πληροφορίες ή οτιδήποτε άλλο παρουσιάζεται εκείνη τη στιγµή στην οθόνη. Για να δώσει τη λύση στο συγκεκριµένο πρόβληµα, η Apple υποχρεώθηκε να κατασκευάσει ειδικά για το Apple Watch έναν εναλλακτικό µηχανισµό, που είναι ικανός να κρατήσει τα δάχτυλα µακριά από την οθόνη, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολος και εξαιρετικά λειτουργικός. Πηγή έµπνευσης για αυτόν αποτέλεσε η γνωστή κορόνα, που βρίσκεται στο πλάι κάθε ρολογιού χειρός µε αναλογικούς δείκτες. Η «ψηφιακή κορόνα» του Apple Watch όµως είναι πολύ µεγαλύτερη σε µέγεθος, ώστε τα δάχτυλα να µπορούν πολύ εύκολα να την χειριστούν. Με το στρίψιµό της επιτρέπεται, ανάλογα µε την εφαρµογή, η κύλιση, το ζουµ ή ακόµη και η επιλογή µίας ρύθµισης. Από την πρώτη φορά που θα επιχειρήσεις να τη στρίψεις θα καταλάβεις πόσο εύκολη είναι η χρήση της. Η ψηφιακή κορόνα όµως λειτουργεί εν µέρει όπως και το Home Button στις συσκευές µε iOS: Μπορείς να την πιέσεις για να επιστρέψεις στο «καντράν» του ρολογιού ή στην οθόνη αφετηρίας, ενώ αν την κρατήσεις πατηµένη θα ενεργοποιηθεί το Siri. Τέλος, αν δοκιµάσεις να την περιστρέψεις όσο αντικρίζεις το «ψηφιακό καντράν» του ρολογιού, τότε θα διαπιστώσεις πως θα σου επιτρέψει να… ταξιδέψεις στον χρόνο: χάρη στη λειτουργία Time Travel µπορείς να θέσεις σε «κίνηση» τις πολυπλοκότητες και να δεις όλα αυτά που συνέβησαν, συµβαίνουν και θα συµβούν, στο παρελθόν, το παρόν και το µέλλον: το αυριανό σου πρόγραµµα, τις επικεφαλίδες των ειδήσεων που δεν πρόλαβες να δεις εχθές κ.ά.! Με άλλα λόγια, η ψηφιακή κορόνα του Apple Watch είναι ένα επαναστατικό µέσο αλληλεπίδρασης, που, συνεχίζει επάξια την παράδοση του Click-Wheel στο iPod και της multi-touch οθόνης στο iPhone. Και κάτι ακόµη: σε συνδυασµό µε την ευαίσθητη στην αφή, αλλά και στην πίεση οθόνη, θα µπορέσεις µε τα δάχτυλά σου να χειριστείς εύκολα και διακριτικά όλες τις λειτουργίες που σου προσφέρει η συσκευή.

Γνωστοποιήσεις που αισθάνεσαι!

Καθώς το Apple Watch «κάθεται» αναπαυτικά στον καρπό σου, η σχέση που έχεις µαζί του είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που έχεις µε το κινητό σου τηλέφωνο. Ο προηγµένος απτικός µηχανισµός και το ενσωµατωµένο ηχείο του, δηµιουργούν από κοινού ένα νέο λεξιλόγιο ήχων και ειδοποιήσεων, που µπορούν όχι µόνο να ακουστούν, αλλά και να γίνουν αισθητοί. Όταν λοιπόν νιώσεις µια ανεπαίσθητη δόνηση στον καρπό σου, τότε θα γνωρίζεις ότι δέχθηκες µια νέα γνωστοποίηση. Ρίχνοντας µια γρήγορη µατιά στο ρολόι µπορείς να τη δεις, χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις το το iPhone από την τσέπη ή την τσάντα σου. Στην περίπτωση που λάβεις µια «πρόσκληση» από τους φίλους ή τους συναδέλφους στο ηµερολόγιό σου, τότε θα έχεις τη δυνατότητα απευθείας από το Apple Watch να επιβεβαιώσεις τη συµµετοχή σου ή να «δηλώσεις» την απουσία σου. Το ηµερολόγιο θα σε ειδοποιήσει επίσης διακριτικά µε µια δόνηση, όταν έχει φθάσει η ώρα για να ξεκινήσεις για το επόµενο ραντεβού σου. Και όταν λάβεις ένα email δεν έχεις παρά να σηκώσεις τον καρπό σου για να το διαβάσεις. Φυσικά, γνωστοποιήσεις θα λάβεις και από όλες τις άλλες εφαρµογές που θα εγκαταστήσεις στο Apple Watch: Στο Twitter θα µπορέσεις να βλέπεις άµεσα τα tweets των αγαπηµένων σου πρόσωπων και να τα κάνεις άµεσα retweet ή like, στο instagram θα µπορέσεις να επιλέξεις τα άτοµα των οποίων τις φωτογραφίες θέλεις να βλέπεις άµεσα στον… καρπό σου, ενώ από το CNN θα έχεις κυριολεκτικά στα χέρια σου, τις σηµαντικότερες εξελίξεις της διεθνής επικαιρότητας. Δυνητικά, στο Apple Watch µπορείς να δέχεσαι τις ίδιες ειδοποιήσεις που δέχεσαι και στο iPhone σου, όµως αν αυτό πιστεύεις ότι είναι too much, δεν έχεις παρά να επιλέξεις µόνο την αποδοχή εκείνων που σε ενδιαφέρουν περισσότερο!

Επίλεξε το Apple Watch που σου ταιριάζει!
Η επιλογή ενός ρολογιού είναι µία ιδιαίτερα προσωπική υπόθεση. Θα πρέπει να έχει την εµφάνιση και το στιλ που σε αντιπροσωπεύει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που το ρολόι της Apple διατίθεται στα καταστήµατα σε δύο ξεχωριστούς τύπους (Apple Watch Sport και Apple Watch), δύο µεγέθη και πολλά διαφορετικά χρώµατα. Όπως είναι φυσικό, υπάρχουν διαφορές ανάµεσα στους δύο τύπους της συσκευής, οι οποίες όµως περιορίζονται στα υλικά που έχουν χρησιµοποιηθεί για την κατασκευή τους. Έχουν όµως και οµοιότητες, αφού και οι δύο είναι ιδιαίτερα κοµψοί και γοητευτικοί, µε το design τους να αποτελεί φόρο τιµής στην πλούσια παράδοση της υψηλής ωρολογοποιίας. 
Το Apple Watch Sport, είναι καταλληλότερο για έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής και για αυτό άλλωστε η Apple έχει δώσει περισσότερη έµφαση στην ελαχιστοποίηση του βάρους και τη βελτιστοποίηση της ανθεκτικότητας. Για την κατασκευή του έχει χρησιµοποιηθεί ένα κράµα αλουµίνιου σειράς 7000, το οποίο είναι 60% πιο ισχυρό από τα συνήθη κράµατα, ενώ ταυτόχρονα είναι πιο ελαφρύ. Είναι επίσης εξαιρετικά αµιγές, µε µία απρόσµενα ελκυστική και οµοιόµορφη εµφάνιση. Το δεύτερο υλικό είναι, φυσικά, το γυαλί. Η Apple επέλεξε να χρησιµοποιήσει αργιλοπυριτικό γυαλί - το ίδιο ακριβώς υλικό που χρησιµοποιείται και στα παράθυρα των διαστηµικών λεωφορείων και των τρένων υψηλής ταχύτητας. Προτέρηµά του είναι ότι έχει ενισχυθεί σε µοριακό επίπεδο µέσα από µία διαδικασία που ονοµάζεται ανταλλαγή ιόντων: αντικαθιστώντας τα µικρότερα ιόντα από µεγαλύτερα, το αποτέλεσµα είναι το επιφανειακό στρώµα του να γίνεται πολύ πιο ανθεκτικό από ό,τι αυτό ενός κοινού γυαλιού. Το Apple Watch Sport διατίθεται µε κάσα ανοδιωµένου αλουµινίου µε ασηµί, διαστηµικό γκρι, χρυσό ή ροζ φινίρισµα στο µέγεθος των 38 και των 42 χιλιοστών.
Για το Apple Watch, χρησιµοποιήθηκε ραφιναρισµένο ανοξείδωτο ατσάλι 316L, που σφυρηλατήθηκε εν ψυχρώ ώστε να γίνει 80% πιο σκληρό. Επιπρόσθετα, το υλικό επέστη µία ειδική κατεργασία κατά την οποία αφαιρέθηκαν τυχόν υπολείµµατα και ατέλειες ώστε να αποκτήσει ένα ιδιαίτερα γυαλιστερό και λείο φινίρισµα. Με την προσθήκη τέλος µίας επίστρωσης αδαµαντοειδή άνθρακα, η Apple έδωσε στο συγκεκριµένο µοντέλο το µαύρο χρώµα του. Ένα εξίσου σκληρό υλικό χρησιµοποιήθηκε και για την προστασία της Retina οθόνης, αλλά και του αισθητήρα καρδιακού ρυθµού: αµέσως µετά το διαµάντι, το ζαφείρι είναι το σκληρότερο διαφανές υλικό στη γη και αυτό ακριβώς συναντάται στο Apple Watch. Για να εξασφαλιστεί η ακριβής εφαρµογή στην κάσα του ρολογιού, το ζαφείρι κόβεται µε τη βοήθεια ενός σύρµατος µε επίστρωση διαµαντιού, ενώ ένας µηχανισµός ακριβείας αναλαµβάνει να του δώσει τις τελικές του διαστάσεις. Το Apple Watch διατίθεται σε σκουρόχρωµη και ανοιχτόχρωµη κάσα ανοξείδωτου ατσαλιού στις διαστάσεις των 38 και 42 χιλιοστών.
Όπως και κάθε ρολόι υψηλής ποιότητας έτσι και το Apple Watch έχει τη δυνατότητα να µετρήσει µε εξαιρετική ακρίβεια το χρόνο, µε την τυχόν απόκλιση να µην υπερβαίνει ποτέ τα 50 χιλιοστά του δευτερολέπτου από το απόλυτο διεθνές πρότυπο ώρας!


Ακόµη πιο προσωπική επικοινωνία
Όλοι οι τρόποι µε τους οποίους έχεις συνηθίσει να επικοινωνείς στο iPhone, είναι πολύ πιο προσωπικοί στο Apple Watch. Για να διαβάσεις ένα µήνυµα ή ένα email που µόλις δέχθηκες δεν έχεις παρά να σηκώσεις τον καρπό σου, ενώ στη συνέχεια µπορείς να απαντήσεις µε ένα προκαθορισµένο ή προσαρµοσµένο κείµενο, µε ένα emoji ή ακόµη και µε την απάντηση που θα υπαγορεύσεις µε τη φωνή σου! Στην περίπτωση που δεχθείς µια εισερχόµενη κλήση, θα µπορείς εύκολα να δεις στην οθόνη του ρολογιού το όνοµα ή τον αριθµό του καλούντος, ώστε να αποφασίσεις αν θα πρέπει να την αποδεχθείς ή όχι. Ναι, το Apple Watch επιτρέπει και την πραγµατοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, αφού διαθέτει ενσωµατωµένο ηχείο και µικρόφωνο. Και αν τελικά αυτές οι κλήσεις έχουν µεγαλύτερη διάρκεια, τότε δεν έχεις παρά να τις µεταφέρεις στο iPhone σου από το οποίο θα µπορέσεις να τις συνεχίσεις ακόµη πιο άνετα. Το Apple Watch όµως δεν αρκείται µόνο στο να υποστηρίζει όλους τους ήδη γνωστούς τρόπους επικοινωνίας, αλλά εκµεταλλεύεται την προνοµιακή του θέση στον καρπό σου για να προσφέρει και νέους. Το Digital Touch θα σου επιτρέψει να έχεις µία ακόµη πιο στενή επαφή µε τα αγαπηµένα σου πρόσωπα, αφού είναι ικανό να τους µεταφέρει το άγγιγµά σου! Εφόσον και το άτοµο µε το οποίο επιθυµείς να επικοινωνήσεις έχει Apple Watch, τότε µπορείς να µοιραστείς µαζί του σχέδια που θα σχεδιάσεις µε το δάχτυλό σου, αγγίγµατα (είτε µεµονωµένα, είτε διαδοχικά), είτε ακόµη και µια καρδιά που «χτυπάει» πραγµατικά τόσο γρήγορα όσο και η δική σου! Και µην ανησυχείς: δεν πρόκειται να δυσκολευθείς να «βρεις» το στενό κύκλο των φίλων σου στο Apple Watch. Κάτω ακριβώς από την κορόνα υπάρχει το «πλαϊνό πλήκτρο» που θα σε µεταφέρει σε ένα πρωτότυπο, κυκλικό, ευρετήριο στο οποίο βρίσκονται όλα τα άτοµα µε τα οποία έχεις συχνότερη επαφή!

Συνδύασέ το µε...

Μαγνητική βάση φόρτισης Apple Watch
Με τη µαγνητική βάση φόρτισης θα µπορείς να φορτίζεις άνετα το Apple Watch, είτε σε πλάγια θέση, είτε ακόµη και σε οριζόντια θέση όταν το λουράκι είναι «ανοιχτό». Στην πλάγια θέση, ενεργοποιείται αυτόµατα στο ρολόι το Nightstand Mode, ώστε να µπορείς εύκολα να δεις την ώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας ή να το χρησιµοποιήσεις σαν ξυπνητήρι. Η βάση µπορεί να υποδεχθεί οποιοδήποτε Apple Watch, ανεξαρτήτως µεγέθους, ενώ συνδέεται µέσω του καλωδίου Lightning σε USB και του τροφοδοτικού USB 5W της Apple.

Λουράκια και µπρασελέ
Στα καταστήµατα Apple Premium Reseller υπάρχει µια µεγάλη ποικιλία από λουράκια και µπρασελέ, τα οποία µπορείς να αλλάζεις όσο συχνά θέλεις: Sport Band από ελαστοµερές υλικά µε καινοτόµο κλείσιµο, Milanese Loop µε ένα απαλό πλέγµα ανοξείδωτου ατσαλιού, Classic Buckle µε δέρµα νέας διαλογής που παλαιώνει µε φυσικό τρόπο, Modern Buckle µε δέρµα Granada, συµπαγές κούµπωµα και στρώµα πλέξης Vectran, Leather Loop, µε κρυµµένους µαγνήτες για λεπτή εµφάνιση και τέλεια εφαρµογή, αλλά και Link Bracelet που αποτελείται από 100 διαφορετικά µέρη κατασκευασµένα από κράµα ανοξείδωτου ατσαλιού!