Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που θα αγαπήσεις τα κορυφαία AirPods Pro.  

 

5. 

Μπαταρία 

Η Ασύρματη Θήκη Φόρτισης επιτρέπει σε σένα και τα AirPods Pro σου, να είστε συνέχεια on the go, ενώ είναι συμβατά με Qi φορτιστές. Συγκεκριμένα, μπορείς να απολαύσεις περισσότερες από 24 ώρες διάρκειας λειτουργίας της μπαταρίας με πολλαπλές φορτίσεις εντός της θήκης και έως 4.5 ώρες συνεχούς ακρόασης με μία μόνο φόρτιση!

 

4. 

Απλότητα και ευκολία χρήσης από την αρχή

Η σύνδεση με τις αγαπημένες Apple συσκευές σου είναι απολαυστικά εύκολη, ενώ μπορείς να κάνεις share ένα τραγούδι ανάμεσα σε δύο μονάδες AirPods.

 

3. 

Άνεση 

Τα AirPods Pro διαθέτουν τρία μεγέθη εναλλακτικών tips σιλικόνης, που σου προσφέρουν ασυναγώνιστη άνεση. Το σύστημα εξαερισμού των tips διατηρεί την πίεση σε απόλυτη ισορροπία και στις δύο μεριές των ακουστικών. 

 

2. 

Απόδοση

Ο ειδικός οδηγός ηχείων, ο ενισχυτής υψηλής δυναμικής εμβέλειας και ο επεξεργαστής H1 συνεργάζονται άψογα και παράγουν εξαιρετικό ήχο, σε ένα συμπαγές design. 

 

1.

Active Noise Cancellation 

Η τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου έρχεται για πρώτη φορά στα AirPods και επιτρέπει στα μικρόφωνα να ανιχνεύουν τους ενοχλητικούς θορύβους εντός και εκτός του αυτιού σου. Τα AirPods Pro τους αντιμετωπίζουν με ίσο αντί-θόρυβο, ώστε να απολαμβάνεις πεντακάθαρο ήχο. Παράλληλα, η Λειτουργία διαφάνειας σου επιτρέπει να ακούς τον περιβάλλοντα ήχο και να μένεις σε επαφή με τον κόσμο γύρω σου. 

 

Ήξερες ότι: Μπορείς να ενεργοποιήσεις το Active Noise Cancellation μόνο σε ένα από τα δύο ακουστικά

 

Ανυπομονείς να τα δοκιμάσεις; Ανακάλυψέ τα στο δίκτυό μας!