Αυτά τα Χριστούγεννα επίλεξε ένα δώρο που θα απολαύσει όλη η οικογένεια και θα περάσετε όλοι, παρέα, διασκεδαστικές στιγμές.

Είναι δυνατόν ο χρόνος που περνάει κάποιος μπροστά στην τηλεόραση να είναι εποικοδομητικός και αντί να τον απομονώνει από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, να τον βοηθάει να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί τους; Τώρα, με το νέο Apple TV 4K θα δεις την τηλεόραση με άλλο μάτι!

Με τις τεχνολογίες 4Κ και HDR, η εμπειρία της τηλεόρασης αναβαθμίζεται και μπορείς να δεις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές με εκπληκτική λεπτομέρεια και ακόμα πιο ρεαλιστική ποιότητα εικόνας. Μπορείς να βρεις εύκολα περιεχόμενο από το YouTube, Vimeo, iTunes και πολλές άλλες εφαρμογές που υποστηρίζουν αυτή την τεχνολογία.

Επιπλέον, το Apple TV ανεβάζει τον πήχη και στον τομέα της ψυγαγωγίας. Όπως στο iPhone σου ή το iPad σου, έτσι πλέον και στο Apple TV μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε χιλιάδες apps. Παίξε παιχνίδια χρησιμοποιώντας το χειριστήριο, κάνε γυμναστική, βρες συνταγές μαγειρικής και άκουσε την αγαπημένη σου μουσική, που έχεις κατεβάσει από το ITunes. Αν πάλι έχεις όρεξη για κουβέντα, ρώτα τη Siri ακόμα και πόσες μέρες απομένουν για τα επόμενα Χριστούγεννα!

 

Δες εδώ τον οδηγό δώρων που φτιάξαμε!