Το πολυαναμενόμενο Apple TV+ είναι η νέα υπηρεσία streaming της Apple, που κάνει πρεμιέρα την επόμενη Παρασκευή.  

Με ταινίες και σειρές αποκλειστικής παραγωγής, το Apple TV+ θα είναι διαθέσιμο μέσω του Apple TV app, με μόλις 4,99€/μήνα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια.

Η δωρεάν συνδρομή της υπηρεσίας για ένα χρόνο με την αγορά μίας αγαπημένης Apple συσκευής, αφορά και τη χώρα μας. Οπότε, μπορείς να την απολαύσεις, εφόσον έχεις αγοράσει iPhone, iPad, Mac, iPod ή και Apple TV από την 10η Σεπτεμβρίου του 2019 ή αργότερα. Μάθε περισσότερα σε σχέση με τη συνδρομή και τους όρους χρήσης του Apple TV+ εδώ

Τα προγράμματα θα είναι διαθέσιμα σε ανάλυση 4K, με υποστήριξη των προτύπων HDR/Dolby Vision και Dolby Atmos, ενώ θα υποστηρίζεται η δυνατότητα download για offline παρακολούθηση. Κάθε λογαριασμός στο Apple TV+ θα μπορεί να μοιραστεί με έως 5 μέλη της οικογένειας, όπως και στο Apple Arcade.

Από πλευράς περιεχομένου, στην πρεμιέρα θα δούμε 14 original παραγωγές. Aνάμεσα τους περιλαμβάνονται σειρές όπως το “The Morning Show” με τους Jennifer Aniston, Reese Witherspoon και Steve Carell, το “Dickinson” για την Αμερικανίδα ποιήτρια Emily Dickinson, το Sci-Fi “For All Mankind” του Ronald D. Moore, το “Helpsters”, το “Snoopy in Space”, το “Ghostwriter”, αλλά και η σειρά φαντασίας “See” πρωταγωνιστή τον Jason Momoa.

Το μοντέλο προβολής, επίσης, περιλαμβάνει τη διάθεση τριών επεισοδίων με την έναρξη της εκάστοτε νέας παραγωγής και στη συνέχεια προβολή νέου επεισοδίου σε εβδομαδιαία βάση. Δεν αποκλείεται, όμως, σε κάποιες περιπτώσεις να κυκλοφορεί ολόκληρη η σειρά με μιας.

Οι μεγαλύτεροι δημιουργοί της τηλεόρασης και του κινηματογράφου αφηγούνται ιστορίες, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

The Morning Show 

SEE

For All Mankind