Η Apple, όπως κάθε χρόνο, ανακοίνωσε τις δημοφιλέστερες επιλογές σε εφαρμογές και παιχνίδια του 2017!

Το “Calm” είναι το καλύτερο app της χρονιάς για το iPhone, μια υπέροχη εφαρμογή διαλογισμού, διαχείρισης του άγχους και ποιοτικότερου ύπνου.

Αντίθετα, στην πρώτη θέση του καλύτερου iPhone game βρίσκεται το περιπετειώδες (και αγαπημένο μας) “Splitter Critters”, το οπoίο σύμφωνα με την Apple είναι τίτλος που "ακτινοβολεί φαντασία και πρωτοτυπία".

Για το iPad, η Apple αφενός επέλεξε την εφαρμογή Affinity Photo που αποτελεί ένα εύχρηστο και πρακτικό app επεξεργασίας φωτογραφιών, desktop κατηγορίας. Αφετέρου, στην κορυφή των iPad games βρήκαμε το παιχνίδι "The Witness".

Ορισμένες από αυτές τις επιλογές ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα. Μπορείς να δεις την ανάλυση των αναφερόμενων apps για κάθε region, καθώς και τα βραβεία για Mac, Apple Watch και Apple TV, εδώ!

Η Apple κυκλοφόρησε επίσης τις καθιερωμένες της λίστες κορυφαίων εφαρμογών και παιχνιδιών. Στην κατηγορία των εφαρμογών που κατεβαίνουν συχνότερα περιλαμβάνονται, όπως είναι αναμενόμενο, το Bitmoji, το Snapchat, το YouTube, το Messenger, το Instagram και το Facebook.

Το Super Mario Run έχει σταθερά ανοδική πορεία, ακολουθούμενο από το 8 Ball Pool, το Snake VS Block, το Ballz, το Cookie Word και το Surfers του Subway.

Η Apple έχει επίσης αυτή τη χρονιά νέο editorial "Trends of the Year". Αυτό περιλαμβάνει τις πιο ενδιαφέρουσες και καινοτόμες εφαρμογές, παιχνίδια και τάσεις στην κουλτούρα σχεδιασμού ή χρήσης των εφαρμογών. To App Store προσφέρει augmented reality τίτλους, online realtime παιχνίδια, apps για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, ακόμη και εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για γονείς.

Στο Apple Music, το πιο δημοφιλές άλμπουμ είναι το “More Life” του ταλαντούχου rapper Drake, ενώ το πιο δημοφιλές τραγούδι είναι δικαιολογημένα η τεράστια επιτυχία του Ed Sheeran, “Shape of You”. Επiπλέον, το άλμπουμ της Taylor Swift, “Reputation” είναι ήδη στο νούμερο 3 των best selling άλμπουμ για το 2017, παρά το ντεμπούτο του μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

Τέλος, κορυφαία ταινία για το 2017 είναι η χαριτωμένη παραγωγή “Moana” ακολουθούμενη από το περσινό πολυαναμενόμενο τίτλο Star Wars “Rogue One”. Παράλληλα, στην τηλεοπτική σφαίρα κυριάρχησε, δικαίως, το Game of Thrones.

 

Δες τα όλα αναλυτικά εδώ!