There’s an app for that! And for that… And for that… Και αυτό είναι η απόλυτη αλήθεια! Ναι, υπάρχουν περισσότερα από 1,4 εκατοµµύρια apps για το iOS -σύµφωνα µε την τελευταία επίσηµη καταµέτρηση που έγινε τον περασµένο Ιούνιο- από τις οποίες οι 725.000 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το iPad. Αυτό σηµαίνει ότι µπορείς πολύ εύκολα να βρεις την εφαρµογή που είναι πιο κατάλληλη για εσένα! Το iPad θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις κάθε σου επιθυµία, αρκεί φυσικά να κάνεις µία «βόλτα» από το App Store!

Ένα κατάστηµα, άπειρες λύσεις!

Εκατοµµύρια άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη χρησιµοποιούν καθηµερινά το iPad για να κάνουν ό,τι µπορείς να φανταστείς. Ακριβώς το ίδιο µπορείς να κάνεις και εσύ! Το µόνο που θα χρειαστεί είναι να κρατήσεις το iPad στα χέρια σου και να επισκεφθείς το App Store. Ο λόγος για το «κατάστηµα» εφαρµογών της Apple στο οποίο φιλοξενούνται εκατοντάδες χιλιάδες εφαρµογές. Με τα δάχτυλά σου θα µπορέσεις να περιηγηθείς στον κατάλογο µε τα διαθέσιµα apps και να «κατεβάσεις» όλα όσα σε ενδιαφέρουν! Μη φοβάσαι! Όλες οι εφαρµογές που βρίσκονται στο App Store έχουν ελεγχθεί από την Apple και δεν πρόκειται να θέσεις ποτέ σε «κίνδυνο» ούτε το iPad σου, ούτε την ασφάλεια ή τη σταθερότητα του iOS 8 - το οποίο άλλωστε είναι το πιο προηγµένο λειτουργικό σύστηµα για φορητές συσκευές στον πλανήτη! Δοκίµασε λοιπόν χωρίς ενδοιασµούς όσες εφαρµογές θέλεις και κράτησε µόνο εκείνες που σου αρέσουν!

Χίλιοι διαφορετικοί τρόποι για να χρησιµοποιήσεις το iPad!

Στο App Store θα βρεις τα πάντα! Από ένα «λιτό» παιχνίδι, όπως µια «πασιέντζα» ή ένα σκάκι, έως και action games µε συναρπαστικά 3D γραφικά. Από ένα απλό shoot-em-up έως και έναν πολύπλοκο εξοµοιωτή πτήσης. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες παιχνίδια που θα καλύψουν κάθε σου απαίτηση και θα σου προσφέρουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης! Αν πάλι θέλεις να ενηµερώνεσαι για ό,τι συµβαίνει στον πλανήτη σε πραγµατικό χρόνο, τότε θα µπορέσεις να βρεις εκατοντάδες apps από γνωστούς -και όχι µόνο- ειδησεογραφικούς οργανισµούς, περιοδικά, εφηµερίδες, blogs και τηλεοπτικά κανάλια, που θα σου επιτρέψουν να γνωρίζεις ό,τι συµβαίνει τη στιγµή που συµβαίνει. Καθώς όµως το iPad έχει µία µεγάλη και άκρως απολαυστική οθόνη, θα διαπιστώσεις ότι είναι ιδανικό και για την εργασία: στο App Store θα βρεις επαγγελµατικές εφαρµογές τις οποίες µπορείς να αξιοποιήσεις για να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου ή ακόµη και για να οργανώσεις και να λειτουργήσεις πιο αποτελεσµατικά την επιχείρησή σου. Η µεγάλη οθόνη του iPad είναι κατάλληλη ώστε να γίνει ο καµβάς στον οποίο θα εκφράσεις τη δηµιουργικότητά σου: χρησιµοποίησε τα δάχτυλα των χεριών σου για να σχεδιάσεις ό,τι περνάει από το µυαλό σου, να ζωγραφίσεις το δικό σου έργο τέχνης ή απλά για να «ρετουσάρεις» τις φωτογραφίες των διακοπών σου. Θα σε βοηθήσει να δηµιουργήσεις µουσική από το µηδέν, να µάθεις, αλλά και να παίξεις, οποιοδήποτε όργανο ή ακόµη και για να κάνεις τη φωνή σου αγνώριστη. Και όλα αυτά είναι µόνο η αρχή… Εκατοντάδες χιλιάδες εφαρµογές, πολλές από τις οποίες προσφέρονται δωρεάν, αλλά και στην ελληνική γλώσσα, σε περιµένουν να τις ανακαλύψεις!

Λεπτοµέρειες. Σε οθόνη µεγάλου µεγέθους!

Πολλές από τις εφαρµογές που θα βρεις στο App Store συνεργάζονται µε κάθε iOS συσκευή και κατά συνέπεια µπορούν να λειτουργήσουν τόσο στο iPad, όσο και στο iPhone. Πολύ γρήγορα όµως θα διαπιστώσεις ότι αυτές «αλλάζουν» εντελώς την εµφάνισή τους στο iPad, ώστε να εκµεταλλεύονται στο έπακρο τις µεγαλύτερες διαστάσεις της οθόνης του! Δε θα συναντήσεις λοιπόν αντιαισθητικά apps µε «τραβηγµένα» γραφικά και «άσχηµη» όψη, ενώ δεν πρόκειται να αντιµετωπίσεις προβλήµατα ή ασυµβατότητες κατά τη χρήση τους. Επιπρόσθετα, τόσο η διαδικασία πιστοποίησης των εφαρµογών από την Apple, όσο και η υποδειγµατική σταθερότητα του iOS, θα εξασφαλίσουν ότι θα µπορείς να απολαµβάνεις απροβληµάτιστα το iPad σου, όσες εφαρµογές και αν του έχεις «φορτώσει».