Άλλο ένα κανάλι υποστήριξης εκείνων που χρησιμοποιούν συσκευές, εφαρμογές και υπηρεσίες της δημιούργησε η Apple. Μέσω του @AppleSupport στο Twitter δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα χρηστών, αλλά και σύντομα tips με τη βοήθεια εικόνων και βίντεο.

Το @AppleSupport έχει συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ημέρες περισσότερους από 187.000 followers. Οι δημοσιεύσεις-απαντήσεις αγγίζουν ήδη τις 10.000. Σύμφωνα με κάποιον υπολογισμό, η ανταπόκριση της ομάδας των ειδικών που χειρίζεται τον λογαριασμό έφτασε τα 100 tweets την ώρα. Μάλιστα, τα συνολικά impressions από τα tweets που αναφέρονται στο @Apple Support έχουν ξεπεράσει τα 185 εκατομμύρια!

Απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο δίνονται από τις 5 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ σε ώρα Ειρηνικού, δηλαδή από τις 3ης το μεσημέρι μέχρι τις 6 το πρωί ώρα Ελλάδας. Η επικοινωνία γίνεται στα αγγλικά.

Κάποιες φορές, μετά από το αρχικό ερώτημα και εφόσον απαιτείται, η συνέχιση του διαλόγου με τους ειδικούς της Apple γίνεται μέσω απευθείας μηνυμάτων με τον κάθε ενδιαφερόμενο.