Ξεπερνώντας παραδοσιακούς οίκους υψηλής ωρολογοποιίας και ονόματα που κυριαρχούν για δεκαετίες σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη αγορά, το Apple Watch είναι πλέον το δημοφιλέστερο brand ρολογιών στον κόσμο, σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της NetBase.

Μετρώντας και αναλύοντας περισσότερες από 700 εκατομμύρια δημοσιεύσεις και αναφορές καταναλωτών στα social media, σε διάστημα δύο ετών, η NetBase δίνει στο Apple Watch την πρώτη θέση στην κατηγορία των ρολογιών. Και είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, πώς πρόκειται για το μόνο smartwatch που ανταγωνίζεται τα κλασικά κουρδιστά και αυτόματα δημιουργήματα οίκων με παράδοση πολλών δεκαετιών ή και αιώνων.

Επίσης πρόσφατα, το περιοδικό Wallpaper έδωσε στο Apple Watch Hermès (την ειδική έκδοση σε συνεργασία με τον διάσημο οίκο μόδας και το τόσο διαφορετικό δερμάτινο λουράκι) το βραβείο του «Life Enhancer of the Year», για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του και τη γενικότερη επιρροή του στον χώρο της μόδας. Στην επιτροπή των βραβείων συμμετέχουν μεγάλα ονόματα από τον χώρο της αρχιτεκτονικής, του design, της διαφήμισης και του θεάματος.