Δεν είναι μόνο οι έρευνες που επιβεβαιώνουν αυτό το οποίο ήδη ζεις και αφορούν στη σαφή προτίμηση κατανάλωσης τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω streaming, έναντι των παραδοσιακών μορφών λήψης. Είναι η γοητευτική, πρακτική, εντυπωσιακή πραγματικότητα του να μπορείς να δεις αυτό που θες, όταν το θες, για όση ώρα θες! Κι αν θέλεις να το ξαναδείς, μόνος ή με παρέα. Στο νέο τηλεοπτικό περιβάλλον η διασύνδεση είναι δεδομένη και οι εφαρμογές είναι αυτές που πρωταγωνιστούν, μετασχηματίζοντας τη διαδικασία κατανάλωσης περιεχομένου. Και όταν αναφέρεσαι σε εφαρμογές το μυαλό σου πάει αναπόφευκτα στο καλύτερο οικοσύστημα, αυτό της Apple.

Πλέον, το νέο Apple TV με το επαναστατικό tvOS είναι αυτό που σου προσφέρει την ίδια, εξαιρετική εμπειρία χρήσης την οποία απολαμβάνεις στο iPhone και το iPad. Καθώς ανοίγονται νέοι ορίζοντες με πρωτοποριακές υπηρεσίες πρόσβασης on demand σε πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο και επεκτείνονται ταχύτατα σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές, το Apple TV φέρνει στην τηλεόρασή σου μια ολόφρεσκη, συγκλονιστική εμπειρία διασκέδασης.

Όπως εξάλλου το iTunes σου εξασφαλίζει πρόσβαση σε έναν ανεξάντλητο κατάλογο ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, ντοκιμαντέρ, αποκλειστικών παραγωγών, συναυλιών και φυσικά μουσικής, μέσω και του Apple Music. Όλα είναι εκεί.

Και τα καλά δεν σταματούν εδώ, αφού το νέο Apple TV σου παρέχει πρόσβαση σε πληθώρα εφαρμογών. Ψάχνεις για παράδειγμα ένα σπίτι να νοικιάσεις για την επόμενή σου απόδραση; Γιατί να μην το κάνεις με την παρέα σου μέσω της εφαρμογής του Airbnb στη μεγαλύτερη οθόνη του σπιτιού… Θέλεις να μάθεις τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον μαγικό κόσμο του NBA; Τόσο εύκολο και γρήγορο με το επίσημο app της λίγκας, όσο και ένα κάρφωμα του «βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς στον αιφνιδιασμό!

Όμως το νέο Apple TV είναι και παιχνίδι. Γιατί μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια που λατρεύεις στο iOS, αλλά και σε νέους τίτλους, αποκλειστικά σχεδιασμένους για το νέο Apple TV και το εντυπωσιακό χειριστήριο που το συνοδεύει. Και δεν είναι μόνο οι αισθητήρες του που αντιλαμβάνονται την κάθε σου κίνηση και τη μεταφέρουν με ακρίβεια στην οθόνη. Είναι και η επιφάνεια αφής, η οποία απογειώνει την περιήγηση στο περιβάλλον του tvOS. Έτσι, δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να κοιτάξεις πέρα από εκεί που θες, ψάχνοντας πάνω στο χειριστήριο για το κατάλληλο πλήκτρο.

Ακόμα, το Apple TV θα φέρει με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο το περιεχόμενο από την οθόνη κάθε Apple συσκευής στην τηλεόρασή σου, όπως και τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχεις συγχρονίσει μέσω του iCloud.

Γιατί το Apple TV αλλάζει μια για πάντα τη σχέση σου με την τηλεόραση και ανοίγει μπροστά σου νέες διαδρομές οικιακής διασκέδασης.