Το Apple Music είναι ένας απολαυστικός τρόπος να ακούς μουσική. H Apple έκανε διαθέσιμη την υπηρεσία τον περασμένο Ιούνιο με δυνατότητα τρίμηνης δοκιμαστικής δωρεάν συνδρομής. Από εκεί και πέρα η μηνιαία χρήση της on line μουσικής υπηρεσίας που δημιούργησε η Apple κοστίζει 6,99 ευρώ ή 10,99 ευρώ για το οικογενειακό πακέτο και δικαίωμα πρόσβασης σε έως έξι χρήστες μέσω του Family Sharing. Τι κάνεις λοιπόν αν τελείωσε η δωρεάν συνδρομή σου;

Αν δεν έχεις ήδη αλλάξει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου μέσα από την εφαρμογή «Μουσική», τότε η ανανέωση της συνδρομής σου θα γίνει αυτόματα και έτσι θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις το προνόμιο πρόσβασης σε έναν μουσικό κατάλογο με πολλά εκατομμύρια τραγούδια.

Και όχι μόνο... Προτάσεις και λίστες «κομμένες και ραμμένες» με βάση τα δικά σου ακούσματα είναι ήδη εκεί, ενώ η λειτουργία Connect προσφέρει στους fans μια μοναδική ευκαιρία: Να αλληλεπιδρούν με τους αγαπημένους καλλιτέχνες τους. Έτσι, μπορείς να δεις, να σχολιάσεις, να κάνεις like και να μοιραστείς οποιοδήποτε συναρπαστικό υλικό αποφασίσει να δημοσιεύσει ένας καλλιτέχνης. Ακυκλοφόρητα κομμάτια, μια ακουστική έκδοση της πιο πρόσφατης επιτυχίας, βίντεο που έχουν τραβηχτεί στο στούντιο ‑όλα τα βρίσκεις στην Apple Music, απευθείας από την πηγή.

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλεις όμως να συνεχίσεις τη συνδρομή σου στο Apple Music, δεν έχεις παρά να πας στις ρυθμίσεις της συσκευής σου, Music και στις "Συνδρομές" να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση. 

H υπηρεσία Apple Music είναι προσβάσιμη μέσω iOS συσκευών, υπολογιστών Mac και PCs με Windows, αρκεί να αναβαθμίσεις το iTunes στην πιο πρόσφατη εκδοσή του.