Υπάρχουν πολλά ακουστικά, υπάρχουν και τα Beats. Ξέρεις, εκείνα με το γράμμα b στο έξω μέρος της κάψας, που τα φοράνε τόσοι και τόσοι DJs, μουσικοί και όσοι λατρεύουν τη δυνατή, ρυθμική μουσική. 

Και αφού το πιθανότερο είναι ότι θες να ξεμπερδεύεις με τα καλώδια, τα ασύρματα Beats Solo3 είναι το ιδανικό ζευγάρι ακουστικά για όλες τις συσκευές της Apple (και όχι μόνο). Ο πολυβραβευμένος ήχος των Beats και ο εμβληματικός σχεδιασμός που αγαπήθηκε τόσο, σε ένα ζευγάρι ακουστικά κεφαλής με πλήθος νέων, καινοτόμων χαρακτηριστικών.

Τα Beats Solo3 είναι τα πρώτα ακουστικά που ενσωματώνουν το ειδικό W1 τσιπ της Apple, το οποίο σχεδιάστηκε για να απλοποιεί τη διαδικασία σύνδεσης μέσω Bluetooth και να μεγιστοποιεί τη διάρκεια απόδοσης της μπαταρίας. Έτσι, με αυτονομία μέχρι και 40 ώρες μετά από πλήρη φόρτιση, δεν χρειάζεται να ανησυχείς ακόμα και αν έχεις μπροστά σου ένα ταξίδι στην άλλη άκρη της Γης. Την ίδια στιγμή, ο συγχρονισμός με το iPhone 7 είναι μια απλή διαδικασία λίγων δευτερολέπτων, χωρίς να χρειάζεται καν να μπεις στο μενού ρυθμίσεων του iOS.

Επίσης, τα δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα σου επιτρέπουν να διαχειρίζεσαι τηλεφωνικές κλήσεις και να ενεργοποιείς ανά πάσα στιγμή τη Siri. Φυσικά, τα Beats Solo3 συνδέονται και με iPad, Mac ή το Apple Watch. Μπορείς μάλιστα να τα έχεις παράλληλα συνδεδεμένα με δύο συσκευές.

Και με κάθε αναφορά στα ακουστικά της Beats Electronics δεν μπορείς να μην πεις κάτι για τους ιδρυτές της και το όραμά τους, που τελικά δημιούργησε μια νέα, δυναμική αγορά. Ο ράπερ και μουσικός παραγωγός Dr. Dre και ο πρώην πρόεδρος της δισκογραφικής εταιρείας Interscope Geffen A&M Records, Jimmy Iovine, ίδρυσαν την Beats Electronics το 2006 και κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να κάνουν μόδα τα ακουστικά κεφαλής. Ο χαρακτηριστικός, γεμάτος ήχος των Beats κέρδισε γρήγορα όλους όσους λατρεύουν κάθε ρυθμικό άκουσμα. Η σχεδίαση τους παραμένει μέχρι και σήμερα αξεπέραστη, αν και πολλοί επιχείρησαν με την πάροδο των ετών να τα αντιγράψουν.

Τα Beats έγιναν σημείο αναφοράς, ακολουθώντας το όραμα του Dr. Dre: Να δώσει σε όλους την ευκαιρία να ακούσουν ένα τραγούδι όπως ακριβώς το άκουσε ο δημιουργός του μέσα στο στούντιο κατά τη διάρκεια της ηχογράφησής του! Δες όλη τη γκάμα των προϊόντων Beats εδώ.