Η εύρεση της κατάλληλης μουσικής για κάθε στιγμή δεν είναι πάντα εύκολη. Ελέγχεις συχνά τις προτεινόμενες playlists και τις νέες κυκλοφορίες αλλά δυσκολεύεσαι να επιλέξεις; 

Η νέα λειτουργία “Touch Preview” στο Spotify κάνει την όλη διαδικασία ταχύτερη και ευκολότερη. Με μια απλή κίνηση μπορείς να δεις οποιαδήποτε playlist, τραγούδι, άλμπουμ ή καλλιτέχνη πριν πατήσεις το play. Απλά κράτησε το δάχτυλό σου στην οθόνη και η μουσική θα αρχίσει να παίζει στιγμιαία.

Σου αρέσει αυτό που ακούς; Τώρα μπορείς να αποθηκεύσεις τραγούδια στη λίστα η “Μουσική σου” με ένα άγγιγμα. Το “Touch Preview” και οι νέες δυνατότητες αποθήκευσης και ταξινόμησης είναι πρώτα διαθέσιμα για τις iOS συσκευές.

Το νέο χαρακτηριστικό κάνει την ανακάλυψη μουσικής εύκολη και άμεση:

 -Θέλεις να κάνεις προεπισκόπηση; Μπορείς να πιέσεις παρατεταμένα πάνω σε οποιοδήποτε τραγούδι, άλμπουμ, καλλιτέχνη ή playlist και να το ακούσεις. Η μουσική αρχίζει αμέσως. Σύρε το δάχτυλό σου για να κινηθείς μεταξύ των τραγουδιών. Για να ακούσεις ολόκληρο το τραγούδι, απλά πίεσε πάνω του.

-Ακούς ήδη κάτι; Μόλις τελειώσεις την προεπισκόπηση, επανέρχεσαι αυτόματα στο σημείο του τραγουδιού που είχες μείνει.

-Θέλεις να το ακούσεις αργότερα; Απλά σύρε αριστερά για να το σώσεις στη “Μουσική σου”, ή δεξιά για να το τοποθετήσεις στη λίστα αναπαραγωγής.