Υπάρχουν φορές που δεν υπάρχει γυρισμός… Εν προκειμένω, όταν αναφέρεσαι στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το σημείο χωρίς επιστροφή είναι η πρώτη φορά που θα καθίσεις απέναντι σε έναν Mac!

Η πρώτη επαφή με τη μοναδική αίσθηση, την ποιότητα κατασκευής, την ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης, τις μοναδικές λειτουργίες, την ευελιξία και την καθημερινή ευκολία που μπορεί να σου προσφέρει ένας υπολογιστής της Apple, είναι αυτή που θα καθορίσει στο εξής τη σχέση σου με τα PC.

Και ο πιο προσιτός τρόπος για να κάνει τη λεγόμενη «μετάβαση», γνωρίζοντας από κοντά τον μοναδικό κόσμο της πιο διάσημης οικογένειας υπολογιστών, είναι ο Mac mini. 

Μην σε παρασύρει το όνομα. Γιατί ο μικρότερος της παρέας των Mac είναι στην ουσία ένας πανίσχυρος ηλεκτρονικός υπολογιστής, με επεξεργαστές νεότερης γενιάς, πολλαπλές θύρες σύνδεσης υψηλών ταχυτήτων (όπως οι δύο Thunderbolt, οι τέσσερις USB 3, η Gigabit Ethernet και η HDMI), επεκτάσιμη μνήμη και βέβαια το OS X El Capitan, το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο που περιλαμβάνει όλες εκείνες τις εφαρμογές που θες, για να αρχίσεις να δουλεύεις από την πρώτη στιγμή που θα τον θέσεις σε λειτουργία.