Τόσο λεπτό και ελαφρύ που δεν σκέφτεσαι καν αν χωράει στην τσάντα σου. Τόσο δυνατό που μπορεί να κάνει τόσα πολλά και ακόμα περισσότερα που περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Τόσο ευέλικτο με την προσθήκη του ειδικά σχεδιασμένου πληκτρολογίου και του μοναδικού Apple Pencil. Τόσο... iPad ώστε τις περισσότερες φορές ξεχνάς πότε ήταν η τελευταία φορά που το έβγαλες από τον φορτιστή.

Με τα όρια μεταξύ φορητών υπολογιστών και tablets να γίνονται ολοένα και πιο δυσδιάκριτα, το νέο iPad Pro με την Retina οθόνη των 9,7 ιντσών, τον κορυφαίο A9X επεξεργαστή της Apple και την iSight κάμερα των 12 MPixels, είναι η πιο πειστική απάντηση στην ερώτηση για το αν ήρθε η ώρα να κάνεις το βήμα μετάβασης στη μετά-PC εποχή.

Συνδυάζοντας ένα iPad Pro, το Smart  Keyboard, το Apple Pencil και το Microsoft Office θα απογειώσεις την παραγωγικότητά σου. Με τη λειτουργία Split View μπορείς να εργαστείς παράλληλα, στην ίδια οθόνη σε ένα έγγραφο κειμένου και σε ένα λογιστικό φύλλο. Μπορείς ακόμα να κάνεις τις δικές σου χειρόγραφες σημειώσεις πάνω σε όλα τα έγγραφα και να δημιουργήσεις τις εντυπωσιακότερες παρουσιάσεις με τον πιο φυσικό τρόπο: Αυτό της αφής.

Αξιοποιώντας το iPad Pro και το iMovie μπορείς να δημιουργήσεις και να επεξεργαστείς στη στιγμή τα δικά σου βίντεο σε ανάλυση 4K. Και βέβαια, χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή και το εξαιρετικής ακρίβειας Apple Pencil, μπορείς να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου ή να σχεδιάσεις τρισδιάστατα μοντέλα, αφήνοντας τη φαντασία σου να σε οδηγήσει σε νέα δημιουργικά μονοπάτια.

Φυσικά με το iPad Pro απολαμβάνεις την εμπειρία χρήσης του πιο εξελιγμένου και φιλικού λειτουργικού συστήματος για φορητές συσκευές στον κόσμο, του iOS στη νεότερη έκδοσή του και μαζί πρόσβαση στο εκπληκτικό οικοσύστημα εφαρμογών και περιεχομένου της Apple.